„Kauno Žalgirio“ naujokas R. Sadauskas: komandai stengsiuosi atiduoti viską

  • Teksto dydis:

Atsidarius A lygos vasaros perėjimų langui „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė naujoko, kuriuo tapo gynėjas Rimvydas Sadauskas, atvykęs iš kitos miesto komandos „Stumbro“.

Komandos treniruotėse prakaitą liejantis futbolininkas debiutuoti galės jau artimiausiose rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“. Prieš tai R.Sadauskas pasidžiaugė naujuoju savo karjeros etapu ir dalinosi mintimis su Žalgiris.lt.

„Labai džiaugiuosi savo priimtu sprendimu, nes komanda rodė didelį norą mane matyti klube, tad esu labai laimingas ir tai vertinu. Įspūdžiai kol kas geri, nes kolektyvas yra pažįstamas, didžioji komandos dalis yra lietuviai, todėl labai smagu įsilieti į šitą būrį. Stengsiuosi siekti aukščiausių tikslų ir atiduoti viską šitai komandai. Joje turiu gerų pažįstamų, tokių kaip Danielis Romanovskis, su kuriais apie klubą bei mikroklimatą pasikalbėdavome ir anksčiau, o atsiliepimai būdavo patys geriausi. Ateidamas žinojau, ko tikėtis, o pokalbis su Mindaugu Čepu taip pat nuteikė labai pozityviai“, – pirmojo savo interviu naujame klube metu teigė 22-ejų metų gynėjas.

Kaunietį į savo gretas viliojo ir kiti Lietuvos A lygos klubai, tačiau jis nusprendė likti mieste, kuriame gimė bei užaugo.

„Ilgai mąstyti nereikėjo, viskas užtruko keletą dienų, kol buvo sutvarkyti visi dokumentai. Buvo kalbų ir su Vilniaus komanda, bet gandai gandais, o dabar matome, kur esu ir tuo labai džiaugiuosi“, – užsiminė A lygoje šiemet 13 rungtynių jau sužaidęs R.Sadauskas.

Šį pavasarį Kauno ekipos naujokas pirmą kartą karjeroje buvo pakviestas ir į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę, tačiau į stovyklą vasaros pradžioje kviestas nebuvo. Vis tik, centro gynėjas tiki, kad savo šanso ir kvietimo į rinktinę jis gali sulaukti ir vėl.

„Manau, kad tai buvo didelis įvertinimas man, nes patekti į nacionalinę rinktinę buvo mano svajonė nuo vaikystės. Kai ten patenki ir išpildai savo svajonę, gali savimi didžiuotis. Manau, kad jei gerai žaisiu ir komandai gerai seksis, rinktinės treneris atkreips dėmesį ir galbūt vėl sulauksiu kvietimo“, – vylėsi buvęs visų Lietuvos jaunimo rinktinių narys.

Pernai R.Sadauskas kartu su savo buvusia komanda debiutavo ir UEFA Europos lygos atrankos turnyre, kuriame jau pirmajame etape kovėsi su Limasolio „Apollon“ komanda, su kuria šiemet susitiks ir „Kauno Žalgirio“ klubas. Tada R.Sadausko komandai Lietuvoje, žliaugiant lietui, rungtynes laimėti pavyko, tačiau pralaimėjimas Kipre kelionę Europoje užbaigė.

„Galima tikėtis, kad Lietuvoje pradės lyti, bet jei kalbant rimtai, „Apollon“ yra gerai sukomplektuota komanda, žaidžia greitą ir technišką futbolą, taip pat, tai labai kovinga komanda. Kai pernai nuvažiavome į Kiprą, kaip ir tikėjomės, jie metė labai rimtą kovą. Jų fanai taip pat būna labai užsivedę ir gausiai palaiko savo komandą. Mūsų laukia labai įdomi ir sunki kova, bet manau, kad viskas yra įmanoma“, – pozityviai buvo nusiteikęs klubo naujokas.

Bilietus į liepos 11 dieną Marijampolėje vyksiančias UEFA Europos lygos atrankos rungtynes su Limasolio „Apollon“ komanda platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių