„Kauno Žalgirio“ vairininkas: didžioji dalis paveikslo jau aiški

„Yra planas „C“ be jokių tarptautinių rungtynių, tai jo ir laikomės. Yra kartėlio dėl kelių traumelių, kurių neišvengsi, bet šiaip viskas vyksta sklandžiai“, - pasakojo Rokas Garastas. Jo treniruojama „Kauno Žalgirio“ komanda savaitgalį išbandė jėgas su Telšių „Džiugo“ kolektyvu. Atkakli akistata tarp A lygos prizininko ir pretendento į aukščiausią pakopą baigėsi be įvarčių.

Mačo pradžioje aktyviau sujudėjo svečiai iš Žemaitijos, sukūrę tačiau vėliau visas pirmasis kėlinys jau priklausė žalgiriečiams. Tiesa, progas kurti pavyko tik per paskutines 15 pirmojo kėlinio minučių.

Iš pradžių Gratas Sirgėdas pataikė į virpstą, o vėliau Linas Pilibaitis po to paties G.Sirgėdo perdavimo galva smūgiavo virš vartų. Kėlinio pabaigoje virš vartų šovė ir Deividas Šešplaukis.

Nuo pat antrojo kėlinio pradžios kauniečiai vėl užspaudė varžovus, o bene realiausios progos neišnaudojo Choco, kuris 60-ąją minutę iš arti pramušė galva.

Dvikovos pabaigoje po šansą turėjo komandoje debiutavęs Michaelas Thuique ir Deitonas Vinckus, tačiau jų smūgius atrėmė varžovų vartininkas. Telšių ekipa savo ruožtu taip pat porą kartų iš toli smūgiavo į vartus.

„Kauno Žalgirio“ startinė sudėtis: D.Mikelionis; Choco, M.Dapkus, S.Thicot, R.Sadauskas, K.Šilkaitis, L.Pilibaitis, G.Sirgėdas, D.Šešplaukis, Renato ir P.Otele.

Po keitimo aikštėje pasirodė: A.Mickevičius, E.Ugbo, A.Opeyemi, D.Putrius, D.Vinckus, M.Thuique, D.Ževžikovas ir P.Nainys.

„Didžioji dalis paveikslo yra aiški. Buvo žaidėjų, kuriuos norėjome pasikviesti, bet nepavyko. Tačiau mūsų sudėtis jau daugmaž aiški, išskyrus vieną poziciją, kurioje dar dairomės papildymo“, - dėstė R. Garastas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių