„Kauno Žalgiris“ iš „Riterių“ išpešė tik tašką

  • Teksto dydis:

19-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ ir Vilniaus „Riteriai“ apsikeitė įvarčiais ir pasidalijo po tašką.

19-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ ir Vilniaus „Riteriai“ apsikeitė įvarčiais ir pasidalijo po tašką.

Simpatišką futbolą pademonstravusios komandos pelnė įvarčius skirtinguose kėliniuose – „Riteriai“ pirmavo, bet šeimininkai status quo atstatė iš karto po pertraukos. Dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1 (0:1)

Jau nuo susitikimo pradžios aikštėje dominavo greitas futbolas. „Riteriai“ buvo pavojingesni savo atakose tiek atlikdami aštrius perdavimus į baudos aikštelę, tiek smūgiais. Tuo tarpu „Kauno Žalgirio“ vartininkui Airidui Mickevičiui kelis kartus teko gelbėti savo vartus nuo įvarčio.

35 minutę svečiai išsiveržė į priekį. Valdemaras Borovskis atliko perdavimą baudos aikštelės centre tinkamą poziciją užsiėmusiam Marko Pavloskiui, o šis vienu lietimu tiksliai smūgiavo į dešinį vartų kampą. 

Iš karto po pertraukos „Kauno Žalgiris“ ėmėsi aktyvių veiksmų išlyginti rezultatą ir tai jiems pavyko padaryti 52 minutę. Po D. Šešplaukio perdavimo į baudos aikštelę, Philippas Otele laimėjo dvikovą „antrajame aukšte“ ir, pasivijęs kamuolį, atliko galingą šūvį į vartus.

Rungtynių intensyvumas po išlyginamojo įvarčio neapmažėjo. Kurį laiką šeimininkai turėjo iniciatyvą savo rankose, tačiau vėliau „Riteriai“ nevengė aktyviai atakuoti. Abiejų komandų vartininkams ne kartą teko stabdyti tolimus smūgius.

Susitikimo pabaigoje puikias progas įmušti turėjo abi komandos. Prie „Riterių“ vartų kiek netiksliai galva smūgiavo Linas Pilibaitis, o kitoje aikštės pusėje Mindaugas Grigaravičius smūgiavo virš vartų.

Dvikova baigėsi lygiosiomis, kuri leido šeštoje vietoje žengiantiems „Riteriams“ iškovoti 30 tašką. „Kauno Žalgiris“ su 39 taškais užima trečią vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip tai

Siaip tai portretas
Gerai kad pries tokia pacia kiemo komanda zaide.kitaip ir vel butu suvaryti i vienus vartus.beto koks cia dar zalgiris,cia spyris!

Užpelkis

Užpelkis portretas
K Žalgiris žaidimo prasme visiškai bankrutavęs. Nesugeba elementarios atakos suregzti. O gynyboje žaidžiama praktiškai mokyklinis futbolas. Tokios sudėties kaip dabar kkubas nereikalingas nei Kaunui, nei Lietuvai. Žsidžia užsieniečiai, o tribūnose 50 žiūrovų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių