Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečiai kandidatu į LFF prezidentus iškėlė R. Karpavičių

2015-12-30 21:43
BNS inf.
Raimondas Karpavičius
Raimondas Karpavičius / T.Urbelionio/BFL nuotr.

Klaipėdos miesto ir apskrities federacijos (KLFF) Valdybos nariai po naujų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento rinkimų, šiame poste mato 57 metų Raimondą Karpavičių.

Trečiadienį KLFF oficialiai iškėlė jį kandidatu į LFF prezidentus, kurio rinkimai vyks 2016 metų sausio 20 dieną.

Pristatydamas Klaipėdos rajono sporto klubo „Plikiai“ viceprezidentą R. Karpavičių, šio klubo vadovas Česlovas Kavarza teigė, kad kandidatas glaudžiai susijęs su futbolu, labai gerai žino visas šios sporto šakos Lietuvoje niuansus – nuolat domisi ir dalyvauja futbolo plėtros akcijose.

Futbolo treniruotes lankyti gimtuosiuose Šiauliuose R. Karpavičius pradėjo 1968 metais. Pirmasis treneris – Vytautas Juras. 1971 m. buvo pakviestas į Lietuvos jaunių rinktinę. 1972–1976 m. R. Karpavičius mokėsi ir treniravosi tuometinėje Panevėžio sporto mokykloje–internate. 1976–1981 m. rungtyniavo Klaipėdos „Atlanto“, žaidusio SSSR 2-osios lygos futbolo čempionate, komandoje, gynėjo pozicijoje. Šios uostamiesčio meistrų komandos garbę jis gynė 142 rungtynėse. Buvo pakviestas į Vilniaus „Žalgirio“ meistrų ekipą.

R. Karpavičius yra aktyvus futbolo veteranų komandų rėmėjas. Pats įsteigė ir yra Lietuvos futbolo veteranų sąjungos „Meistrai“ prezidentas.

Kandidatas finansiškai remia įvairius turnyrus – Vytauto Tamulevičiaus, Edmonto Karinausko atminimo varžybas, tarptautinius susitikimus. Padeda rengti ne tik futbolo, bet ir kitų sporto šakų varžybas. 2006 m. Lietuvos kūno kultūros ir sporto departamentas R. Karpavičių apdovanojo bronzos medaliu "Už nuopelnus Lietuvos sportui".

Baigęs aktyvią sportinę karjerą R. Karpavičius pasuko į verslą. Šiandien jis – bendrovių „Marijampolės pieno konservai“, „Karpis“ ir „Eksimeta“ valdybų pirmininkas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų