Klubas „FC Barcelona“ kaltinamas korupcija dėl mokėjimų teisėjams

Ispanijos prokurorai penktadienį apkaltino „FC Barcelona“ korupcija dėl mokėjimų, kuriuos klubas atliko buvusio teisėjų vadovo įmonei.

Dviem buvusiems klubo prezidentams Josepui Mariai Bartomeu (Žozepui Marijai Bartomėju) ir Sandro Rosellui (Sandrui Roseliui) bei buvusiam teisėjų vadovui Jose Mariai Enriquezui Negreirai (Žozė Marijai Enrikesui Negreirai) pateikti tokie patys kaltinimai.

Byla susijusi su tariamais mokėjimais, kuriuos „FC Barcelona“ mokėjo buvusiam teisėjų techninio komiteto viceprezidentui J. M. E. Negreirai už tai, kad jis teikė klubui žodines konsultacijas su teisėjais susijusiais klausimais.

Kaltinimai pateikti praėjus kelioms dienoms po to, kai dabartinis „FC Barcelona“ vadovas Joanas Laporta (Žoanas Laporta) tvirtino, kad jo klubas niekada „nepirko teisėjų“.

Ataskaitose teigiama, kad katalonų komanda 2001–2018 metais J. M. E. Negreiros įmonei sumokėjo 6,5 mln. eurų.

„Tegul būna aišku, kad „FC Barcelona“ niekada nepirko teisėjų ir „FC Barcelona“ niekada neketino pirkti teisėjų, absoliučiai niekada“, – antradienį sakė J. Laporta.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

marija taurage

marija taurage portretas
papurtike lietuvos tesejus pamatysite is ko namus statosi ir atostagauja sauletoj graikijoj

tik

tik portretas
koks dar /klubas/ ar /forumas/ trumpiau visur vagys po nieko nereiskianciais terminais juk /temyde/ pasert butyna kad ji saikai butu palanki ?===
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių