Pereiti į pagrindinį turinį

L. F. Scolari: atsiprašau, dėl Brazilijos rinktinės pralaimėjimo kaltas aš

2014-07-09 07:12
DMN inf.
Scanpix nuotr.

Po pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje patirto fiasko Brazilijos rinktinės strategas Luizas Felipe Scolari prisiėmė visą atsakomybę ir pripažino, kad Vokietijos rinktinė žaidė puikiai. Futbolo specialistas atsiprašė Brazilijos ekipos gerbėjų.

"Noriu atsiprašyti dėl tokio rezultato. Ačiū sirgaliams, kurie mus palaikė, kai pirmavo varžovai. Dėl nesėkmės kaltas aš ir todėl turiu prisiimti atsakomybę. Aš esu žmogus, kuris parengė taktiką, parinko starto sudėtį. Nemanau, kad galutinis rezultatas priklausė nuo mūsų komandos. Mes praradome rungtynių kontrolę. Tai nenormalu, bet kartais nutinka", - po rungtynių kalbėjo Brazilijos rinktinės treneris.

Pasak L.F.Scolari, jo auklėtiniai stengėsi, darė, ką galėjo: "Žaidėme pagal savo galimybes. Tačiau mes suklupome prieš šaunią Vokietijos komandą. Negalėjome jai pasipriešinti. Buvo šešios ar septynios minutės, kurios pakeitė rungtynes. Vokietija mus nustebino, demonstravo aukštos klasės žaidimą, išnaudojo progas. Manau ir patys vokiečiai negalėtų pasakyti, kodėl taip atsitiko. Taip nutiko dėl vokiečių meistriškumo".

L.F.Scolari pareiškė, kad apgailestauja, kad jo auklėtiniai nežais finale, bet teigė, kad komanda turi iškovoti trečiąją vietą. „Vis dar turime dėl ko pakovoti“, – tvirtino brazilų strategas.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų