„LadyGolo“ žaidynės sugrįžta į mokyklas: vyksta merginų salės futbolo komandų registracija

Lietuvos moksleivėms skirtos salės futbolo žaidynės „LadyGolas“ kviečia užregistruoti komandas iki vasario 10 dienos ir pasinerti į žaidynių sūkurį.

Šiuo metu vykdoma registracija į dvi amžiaus grupes – U12 (5–6 kl. moksleivių ir jaunesnių) bei U14 (7–8 kl. moksleivių ir jaunesnių). Komandų registracijos paskyra yra sukurta projekto svetainėje – www.ladygolas.lt, kurioje bus galima sekti visas žaidynių naujienas.

„LadyGolas“ – tai Lietuvos futbolo federacijos ir Masinio futbolo asociacijos projektas, skirtas populiarinti tarp merginų salės futbolą ir sportinį aktyvumą. Žaidynių dalyves siekiama supažindinti su žaidimo ypatybėmis, suteikti galimybę smagiai pasivaržyti su bendraamžėmis bei pakviesti į reguliarias treniruotes vietiniuose futbolo klubuose.

„Ateik su svajone, išeik čempione“ – šis šūkis aidi visose žaidynių salėse nuo pat 2016-ųjų, kuomet pirmąkart surengtas „LadyGolas“, per savo istoriją sulaukęs pripažinimo Lietuvoje ir Europoje. Per penkerius metus žaidynėse jėgas išmėgino net 15500 merginų iš visos šalies.

Būtent „LadyGolas“ padėjo į futbolą įtraukti merginas, kurios susiejo savo gyvenimą su futbolu ir atstovavo įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėms. Rimantė Jonušaitė, Karilė Liužinaitė, Alina Špakovskaja, Donata ir Viltė Švarcaitės, Liucija Vaitukaitytė – vienos iš ryškiausių šių žaidynių dalyvių.

„LadyGolas – tai įsimintina ir smagi patirtis merginoms, sutelkianti jas komandiniams tikslams aikštelėje ir už jos ribų. Žaidynėse dalyvavusios moksleivės pažymėjo, kaip „LadyGolas“ jas suartino, paskatino pasitikėjimą savimi, aktyviau sportuoti bei bendrai leisti laiką.

Žaidynėse užsiregistravusių žaisti komandų lauks įvairios dovanos ir pramogos. Neišdildomą įspūdį LadyGolo čempionėms paliko garbė limuzinu sugrįžti iš superfinalo arenos į savo mokyklą. Todėl kviečiame nepraleisti progos ir išmėginti save 2023 metų LadyGole, subūrus mokyklos ar klasės komandą“, – pažymėjo Lietuvos masinio futbolo projektų vadovė, moterų rinktinės žaidėja Greta Valikonienė.

Iškart po komandų registracijos prasidės žaidynių savivaldybėse etapas. Apskričių finalai numatomi kovo mėnesį, o superfinalai – balandžio pirmąją savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena to marija taurage

elena to marija taurage portretas
o jus matete sales futbolo vadovus?va ,kiap pamatysite,tada suprasite ,kad lenino anukai ,su zenkliukais atlape valdo sia saka,tad apie joki futbola ten net nera kalbos,nes ten ssr smegenys perpuvusios,tai visi kiti vadovai palyginus dar nieko.....

Rimantas

Rimantas portretas
salės funkcionieriai jau 20metų naikina salės futbolą, kol tokie sėdės ir bezdes postuose, tol salės futbolas miręs.

marija taurage

marija taurage portretas
masinio futbolo prezas lazybinikas,tai ne futbolas galvoje?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių