LFF turės naują prezidentą: T. Danilevičius pranešė, kad rinkimuose nedalyvaus

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Tomas Danilevičius nusprendė nedalyvauti kovą vyksiančiuose naujuose vadovo rinkimuose, penktadienį pranešė Lietuvos futbolo federacija.

„Atsižvelgdamas į visą Lietuvos futbolo federacijoje nueitą kelią, įvertinęs Lietuvos federacijos Vykdomojo komiteto poziciją dėl tolimesnio mano, kaip Lietuvos futbolo federacijos prezidento darbo, žinodamas, kad neturiu tokio palaikymo, kaip anksčiau, priėmiau sprendimą nebedalyvauti Lietuvos futbolo federacijos veikloje“, – sakė T. Danilevičius.

Jis akcentavo, kad ši jo kaip prezidento kadencija pasižymėjo labai svarbiais visam Lietuvos futbolui pokyčiais.

„Paskutinius pusę metų intensyviai dirbome kartu su tarptautinėmis futbolo organizacijomis ir į Lietuvos futbolo federacijos įstatus įdiegėme naujus valdymo principus“, – teigė prezidentas.

„Didžiuojuosi, kad futbolo bendruomenė, nepaisant dažnai nepagrįstos kritikos viešojoje erdvėje, deda visas pastangas, kad Lietuvos futbolas eitų į priekį. Tikiu Lietuvos futbolu, planuoju ir toliau aktyviai dirbti šioje srityje, tačiau jau ne kaip Lietuvos futbolo federacijos vadovas. Apie savo artimiausius profesinius planus pranešiu atskirai“, – sakė T. Danilevičius.

Jo kadencijos metu, pernai gruodį buvo pakeisti LFF įstatai. Jų federacija ėmėsi Seimui grasinant įvesti tiesioginį valdymą.

Įstatuose numatyta, kad federacijos valdymo organuose turi figūruoti nepriekaištingos reputacijos asmenys.  Dėl to iš pareigų pasitraukė praeityje teistas Tauragės apskrities futbolo federacijos (TAFF) vadovas Arūnas Pukelis.

UEFA ir FIFA atstovai anksčiau perspėjo, kad tiesioginis LFF valdymas reikštų nacionalinės rinktinės ir šalies klubų suspendavimą tarptautiniuose turnyruose.

LFF prezidento pareigas T. Danilevičius ėjo nuo 2017 metų rugsėjo pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tauta

Tauta  portretas
švinius su marionečių komanda, nuėmė labiausiai laižanti šviniui marioneta,o bus dar blogiau, nei šis laižiklis.

Orestas

Orestas portretas
Veikiausiai, dėl meilužių prigazdino švinius, kuriam jis tarnavo.

marija taurage

marija taurage portretas
dar viena sviniaus marionete krenta,bet ateina dar didesne marionete,tad jokiu pokyciu sitoj organizacijoje nebus,seimas uzsieme ,bet nedabaige darbo-valymo siuksliu,o tik pablogino situacija nei buvo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių