Lietuvos 19-mečių futbolo rinktinės varžovai - norvegai, škotai ir suomiai

Lietuvos jaunių (iki 19 metų; gimę 1996 metais ir jaunesni; U-19) futbolo rinktinė spalio 7-12 dienomis Alytuje tryliktosios atrankos grupės turnyre į UEFA Europos U-19 čempionatą išbandys jėgas su bendraamžiais iš Norvegijos, Škotijos ir Suomijos.

Atrankos etapo tryliktos grupės rungtynės vyks Kauno ir Alytaus stadionuose, o lietuviai visus savo mačus žais būtent Dzūkijos sostinėje.

Pirmąsias rungtynes lietuviai spalio 7 dieną (18 val.) žais su Norvegija, ketvirtadienį (18 val.) varžysis su Škotijos rinktine, o atrankos turnyrą devyniolikmečiai užbaigs spalio 12 dieną (15 val.) rungtynėmis su Suomija.

Pasak Lietuvos futbolo federacijos, būsimi varžovai lietuvius pranoksta Europos šalių U-19 rinktinių reitinge. Norvegai (15-a vieta) yra aiškūs favoritai, nedaug atsilieka Škotija (21), žemiau žengia Suomija (32), o Lietuva (36).

2016 metų U-19 futbolo čempionato atrankoje dalyvaus 52 vienuolikės suskirstytos į 13 atrankos grupių. Į elitinį etapą pateks dvi stipriausios kiekvienos grupės komandos bei absoliučiai geriausia trečiąją vietą atrankoje užėmusi rinktinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių