Lietuvos futbolo federacijai – 10 tūkst. eurų bauda už sirgaliaus išbėgimą į aikštę

Lietuvos futbolo federacijai skirta 10 tūkst. eurų bauda už sirgaliaus išbėgimą į aikštę rugsėjį vykusiose Europos čempionato atrankos rungtynėse Vilniuje su Portugalijos rinktine.

Šią baudą ketvirtadienį skyrė Europos futbolo federacijų asociacija (UEFA).

„Sprendimą gavome tik vakar, yra galimybė šį sprendimą apskųsti, federacija dabar svarsto visus galimus variantus. Aišku, kviesimės ir saugos tarnybą, kuri neatliko savo darbo, ir tą pažeidėją bei kalbėsimės dėl atlyginimo“, – BNS sakė federacijos atstovas spaudai Antanas Martusevičius.

Incidentas įvyko antrame rungtynių kėlinyje, kai Portugalijos rinktinės kapitonas Cristiano Ronaldo po keitimo rengėsi palikti aikštę.

Rungtynes stebėjęs vyras tuomet išbėgo į aikštę ir paprašė nusifotografuoti su futbolo žvaigžde. Netrukus jį atstūmė apsaugos darbuotojai.

Policija po incidento į aikštę įbėgusiam vyrui dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo skyrė 30 eurų baudą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

seimui

seimui portretas
Nuomonė. 1) Reikia priimti įstatymą dėl pastatų griovimo išlaidų, kai statiniai išdygsta nacionaliniuose draustiniuose it kt draudžiamose vietose. Pvz., Neringoje, Pavilnėje, pajūrio draudžiamose zonose ir kt. Atsako ir susimoka nugriovimo išlaidas leidę statybas. Ir nesvarbu ar savivaldybėje toks valdininkas dar dirba, ar ne. 2) Seimas turi priimti įstatymą drausti plyninius kirtimus miškų draustiniuose: Labanoro girioje, Punios šile, Žaliosios girios botaniniame-zoologiniame draustinyje ir kt,.3) Apgalvoti, kaip pasielgti su valdininkų vajumi kirsti miestų aikščių, gatvių medžius Lietuvoje. Žmonės turi nebalsuoti už tokius miestų merus, seniūnus, kurie taip „įsisavindami" ES lėšas, niokoja gamtą, žaidžia žmonių sveikata. Užtenka rietis dėl kėdžių ar postų, reikia rūpinti valstybės reikalais, o ne vesti ambicijų karus ir kerštauti.

Susimoka kaltinikas

Susimoka kaltinikas portretas
Tuos 10 tūkst. turėtų susimokėti išbėgęs į aikštę kaltininkas. Tada praeitų noras ardyti tvarką. Kaip ir griaunamų pastatų draustiniuose, parkuose, draudžiamose pajūrio zonose leidę statyti namus, „dušines" savivaldybių klerkai, padėję parašus. Negalima mokėti iš savivaldybių biudžetų surinktus gyventojų mokesčius.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių