Lietuvos futbolo legenda apie C. Ronaldo: jis – tik papuošimas

  • Teksto dydis:

Po sunkios Prancūzijos pergalės, Lietuvos futbolo legendų dėmesys atiteko Portugalijos rinktinei ir jos vedliui Cristiano Ronaldo, kuris net ir būdamas 39 metų amžiaus, vis dar yra vienas geriausių turnyro žaidėjų. 

Pergalingos dainos ir šventiška mėlynai, baltai raudona apranga bei visur Prancūziją lydintis gaidžio simbolis. Sunkiai austrus įveikę prancūzai vis dėlto patvirtino savo kaip favoritų statusą. Pasak iškiliausių Lietuvos futbolo žmonių, tai viena stipriausių ir pasaulio rinktinių.  

„Tikiuosi, kad prancūzai parodys kažkokį įspūdingą futbolą ir visi, tiek žiūrovai, tiek sirgaliai bus už juos, nes geras žaidimas verčia pasirgti ir už tą komandą“, – teigė Lietuvos futbolo legenda Arminas Narbekovas. 

O antradienį Europos futbolo čempionate debiutavo ir Sakartvelo rinktinė. Pirmą kartą į tokio rango turnyrą prasibrovusi šalis FIFA reitinge iš visų senojo žemyno dalyvių užima žemiausią vietą. O pirmoji Sakartvelo varžovė – Turkijos rinktinė, kuriai pavyko išplėšti pergalę.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Sakartvelo grupėje taip pat ir Čekijos bei Portugalijos rinktinės. Pastarosios sudėtyje ir futbolo megažvaigždė C. Ronaldo. Jam tai bus šeštasis Europos čempionatas, tačiau, pasak legendinio Lietuvos futbolininko A. Narbekovo, C. Ronaldo vis dar vienas geriausių futbolininkų. 

„Matėme ir serbus, kur išeina žaidėjai metuose, arti karjeros pabaigos ir išvystame, ką jie gali padaryti. Milžiniška patirtis, žinios“, – sakė A. Narbekovas

Tiesa, anot futbolo ekspertų, Portugalijos rinktinė nėra tik C. Ronaldo. Šioje komandoje daug talentingų jaunų žaidėjų. O pats portugalų futbolas yra itin techniškas ir neutraliam žiūrovui ypač smagu stebėti jų žaidimą.  

„Portugalai žaidžia labai technišką futbolą. O C. Ronaldo yra tik papuošimas prie jų“, – kalbėjo A. Narbekovas. 

Portugalijos futbolo rinktinė Europos futbolo čempionatą yra laimėjusi vienintelį kartą prieš aštuonerius metus. Tą kartą finalo pradžioje dėl traumos C. Ronaldo netekusi rinktinė tik per pridėtą laiką 1:0 sugebėjo įveikti dabartinius pasaulio vicečempionus prancūzus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
nepabega ronaldo suseno ,o ir kamuolio nieks ant lekstutes nepadeda,beda jam .

Tomas

Tomas portretas
Nepavyded seneli,kas tau trugde buti papuosimu,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių