Lietuvos futbolo rinktinė nugalėjo San Mariną

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinė pirmosiose rungtynėse šiais kalendoriniais metais padovanojo šventę San Marino rinktinei. Nors Valdo Ivanausko auklėtiniai šventė pergalę 2:1, San Marinas mušė įvartį, o net ir tokie epizodai yra itin reti žemiausią FIFA reitingą turinčiai komandai.

Paskutinėje 220-oje vietoje San Marinas yra rinktinių rikiuotėje, bet net ir tokio pajėgumo komanda sugebėjo mesti iššūkį Lietuvai.

Vos 33 tūkst. gyventojų turinčio San Marino rinktinės futbolininkai dažnu atveju turi ir įprastus darbus. Jie mušė vos 27-ąjį įvartį per visą rinktinės, žaidusios 187-ąsias rungtynes penktadienio vakarą, istoriją.

Rungtynės prasidėjo pozityviai V.Ivanausko auklėtiniams. Augustinas Klimavičius, atstovaujantis Kauno rajono „Hegelmann“ ekipai, 13-ąją minutę po Egidijaus Vaitkūno perdavimo pelnė pirmąjį rungtynių įvartį. Tiesa, pakartojimas rodė, kad teisėjas galėjo suklysti neužfiksuodamas nuošalės.

Antras kamuolys į šeimininkų vartus krito 27-ąją minutę, kuomet po Tito Milašiaus perdavimo nuo kampinio gairelės įvartį mušė Linas Mėgelaitis.

Bet antrajame kėlinyje San Marinas ėmė žaisti aktyviau, o lietuviai - vis niūriau.

Tai davė vaisių nykštukinės valstybės atstovams, kurie susikūrė istorinį įvartį – 66-ąją minutę Filippo Fabbri puikiu smūgiu nepaliko vilčių vartininkui Edvinui Gertmonui. Tai suteikė milžinišką džiaugsmą San Marino futbolininkams, kurie iki šio įvarčio buvo praleidę 32 įvarius be atsako.

San Marinas dar bandė iškovoti aštuntąsias lygiąsias šalies istorijoje, bet to padaryti nesugebėjo.

Kitas draugiškas rungtynes Lietuvos rinktinė žais antradienį išvykoje prieš Airiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
nevykėliai Lietuvos spirdaliai - net san marino nesugeba normaliai patvarkyt, antram kėlinį jau padai svilt pradėjo tai kaip visada pradėjo šienaut per kojas ir konfliktuot... Kučys turėtų būt ne Kučys o Kušys, Mėgelaitis gaidys daugiau nieko nesugeba tik konfliktuoti

To užpelkiui

To užpelkiui portretas
treneriai neturi žodžio, jei supranta,buna matomai iškarto susidorota;politikams, gal gerai, kad taip vyksta, čia klausymai sporto-švietimo ministrei, bet čia komplekšikai kitos turi institucijos veikti, tik va, viskas daug daugiau nei akivaizdu, o valdžiai px.

Temide

Temide portretas
Ta organizacija sportui investuoja tiek, kiek spaudai sumoka, kad gedinga vienos dienos“ laimėjimą“ išpublikuotu. Bet realybė po uzurpacijos lavonine, dabar galima sakyti, kad anos valdžios auksines buvo, o dabar lavanizmo pradžia;u21 8 gavo, 0 smūgių link ispanų vartų puses, važiuoja žaisti su ispanais kurie organizacijos nacionalinė patvarkė, kaip per vaikų. varžybas, plius dar paima 3-4 metais . jaunesnius puse komandos... Tai net ne katastrofa, o net apibudimo tokiam marazmui nėra.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių