Lietuvos futbolo rinktinė Vilniuje pralaimėjo Kazachstanui

  • Teksto dydis:

Tautų lygos startas buvo nesėkmingas Lietuvos futbolo rinktinei. Be žiūrovų vykusiose rungtynėse lietuviai namie penktadienį 0:2 (0:1) nusileido Kazachstanui.

Baktijaro Zajnutdinovo įvartis 3-ąją rungtynių minutę galva ir Islambeko Kuato gražuolis smūgis į viršutinį vartų kampą 86 minutę lėmė Kazachstano pergalę tuščiame LFF stadione Vilniuje.

Pagal UEFA nurodymus be žiūrovų dėl pandemijos vykusiose rungtynėse lietuviai surengė atakų seriją antrojo kėlinio viduryje.

Bet nė Karolio Laukžemio, nė Grato Sirgėdo, nė Donato Kazlausko smūgiai nebuvo tikslūs.

Lietuvos rinktinės vartininkas Džiugas Bartkus atrėmė porą pavojingų varžovų atakų, bet nuo įvarčių išgelbėti neturėjo daug galimybių.

Tai buvo 85-asis mačas rinktinėje Sauliui Mikoliūnui, kuris pagerino Andriui Skerlai priklausiusį rekordą (84).

Kitose C diviziono 4-osios grupės rungtynėse Baltarusija namie 0:2 pralaimėjo Albanijai, su kuria lietuviai žais kitas rungtynes Tiranoje pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia dar ne tragedija!

Čia dar ne tragedija! portretas
Vakar Atlantas pralaimėjo Šilutei 1-5.Va čia tai katastrofa!

ir DAR

ir DAR portretas
...kai reikia išnaudoti mušimą į vartus , tai lyg karštą bulvę , kiekvienas kuo greičiau nuo savęs muša ...Gal reikia mastyti , o ne skubėti lyg ant žarijų žaistų...O dabar , svarbu spiria, svarbu link vartų, svarbu kuo greičiau , nematant nieko prieky...

pilietis

pilietis portretas
AR KAS NORS analizuoja mūsų žaidėjų žaidimą[ tame tarpe ir rinktinės treneris ] ? Juk ir ne specialistui , tokiam kaip aš, aišku ...kad jie žaidžia nelabai kaip [ švelniai pasakius ]. Stebėjau rungtynes ir matėsi jog 1. greičio nėra arba jis nedidelis . 2. pasai belekaip , kamuolio priėmimas belekoks, perdavimų greitis ir tikslumas niekinis...Ir ar tai Moskoliūnas, ar Černychas, ar kitas koks nors futbolininkas... Ar sunku paimti įrašą, susodinti salėje ir...ale Jasikevičiaus stiliumi išreikalauti žaidimo [ nors elementaraus, o ne mėgėjiško , kaip kiemo komandos...]. Juk žaidžia profesonalai [ bent save taip vadina ..] ir nosys užriestos į viršų ...BET AR ŽAIDŽIA, ar tik šiaip pasirodo ? Didžiulė gėda dėl mūsų futbolo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių