Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinė Sandraugos taurės turnyre tęs kovą dėl 5-8 vietų

2014-01-29 15:48
BNS inf.
Lietuvos futbolas pakeliui į Lozanos teismą?
Lietuvos futbolas pakeliui į Lozanos teismą? / Š. Mažeikos /BFL nuotr.

Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) futbolo rinktinė trečiadienį Sandraugos taurės turnyro Sankt Peterburge (Rusija) ketvirtfinalyje 1:4 (1:3) pralaimėjo bendraamžiams iš Ukrainos ir toliau tęs kovą tik dėl 5-8 vietų.

Pirmajame kėlinyje Tomas Salamanavičius (10 min.) išvedė lietuvius į priekį, tačiau dar iki pertraukos ukrainiečiai atsakė trimis įvarčiais - Vitalijus Prindeta (25 min.), Vladlenas Jurčenka (28 min.) ir Andrejus Totovickis (30 min.).

Antrajame kėlinyje Ukrainos komandos pergalę įtvirtino Leonidas Akulininas (47 min.).

Prieš dvejus metus lietuviai nusileido ukrainiečiams Sandraugos taurės turnyro ketvirtfinalyje, o pernai turėjo pripažinti varžovų pranašumą grupių etape ir rungtynėse dėl trečiosios vietos.

"Ukrainos komanda pademonstravo gražų, aukšto lygio futbolą. Manau, kad jie tikrai žais finale. Mūsų komanda atrodė pavargusi. Kitaip sunku paaiškinti, kaip per kelias minutes praleidome tris įvarčius. Žaidimas mažumoje dvejas rungtynes atsiliepė futbolininkų fizinei būklei", - po rungtynių teigė lietuvių treneris Arminas Narbekovas.

Penktadienį pusfinalyje dėl 5-8 vietų Lietuvos jaunieji futbolininkai susitiks su Sankt Peterburgo vienuolike, kuri ketvirtfinalyje 0:3 (0:1) pralaimėjo Baltarusijai.

Kitas ketvirtfinalio rungtynes Latvijos rinktinė 0:2 (0:0) pralaimėjo Estijai, kurios varžovas pusfinalyje paaiškės po Rusijos ir Kazachstano jaunimo ekipų mačo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų