Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinei nepasisekė – pralaimėjo Čekijoje ir Kėdainių arenoje

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinė baigė savo žygį 2024 m. pasaulio čempionato atrankos varžybose.

Mūsiškiai pralaimėjo atkrintamąjį pagrindinio etapo mačą Čekijos komandai: 2:5 – svečiuose ir 1:2 – namuose.

Kroato Mico Martičiaus treniruojamai Lietuvos ekipai atstovavo vartininkai Ernestas Macenis („Kauno Žalgiris“) ir Karolis Čirba (Mažeikių VIP), aikštės žaidėjai Justinas Zagurskas, Lukas Sendžikas, Lukas Sipavičius, Tomas Bučma, Albertas Voskunovičius, Gustas Zenkovas ir Deividas Reimaris (visi – „Kauno Žalgiris“), Paulius Osauskas, Vladimiras Derendiajevas, Jonas Ulberkis ir Gytis Vasylius (visi – Jonavos „Vikingai“), Edgaras Baranauskas (Mažeikių VIP) ir Genaras Samsonikas („Gargždų pramogos“).

Čekai, kaip ir belgai ir vokiečiai, pateko į elito atrankos etapą. Arti šio tikslo buvo ir olandai (per pirmą dvikovą 5:2 nugalėjo moldavus, vakar žaidė antras rungtynes).

Šio ketvertuko jau laukė Armėnijos, Azerbaidžano, Kroatijos, Suomijos, Prancūzijos, Sakartvelo, Italijos, Kazachstano, Lenkijos, Portugalijos, Rumunijos, Serbijos, Slovakijos, Slovėnijos, Ispanijos ir Ukrainos salės futbolo rinktinės.


Rezultatai

Čekija–Lietuva 5:2 (3:1). Brno sporto arena. Įvarčiai: 4 min. M. Seidleris (1:0), 4 min. L. Rešetaras (2:0), 11 min. P. Drozdas (3:0), 13 min. V. Derendiajevas (3:1), 25 min. J. Vokounas (4:1), 35 min. P. Drozdas (5:1), 36 min. E. Baranauskas (5:2). Smūgiai į vartus – 33:24, smūgiai į vartų plotą – 18:10, kampiniai – 9:8.

Lietuva–Čekija 1:2 (1:1). Kėdainių sporto arena. Įvarčiai: 12 min. P. Drozdas (0:1), 14 min. G. Samsonikas (1:1), 26 min. M. Seidleris (1:2). Smūgiai į vartus – 24:16, smūgiai į vartų plotą – 11:8, kampiniai – 10:5.



NAUJAUSI KOMENTARAI

benas

benas portretas
ziurejau abi varzybas,susidare toks ispudis,kad treneris net nenori laimeti, o dar komentaras'pries stipresnius mes turime taip zaisti'apie ka jis cia?kaip zaisti,juk zaidimo kaip tik nebuvo,jis pats silnesnis,nes Lietuviai visus sancus turejo laimeti abi varzybas,jei ne vairinkas.uzuojauta zaidejams,kad del vairiniko turi buti bambukais aiksteleje.

to ekspertui

to ekspertui portretas
Kaip treneris tik ,del kvapo,kuriam isvis vienodai Lietuva,tokie ir rezultatai,zaidejai nekalti,jie klauso trenerio.

ekspertas

ekspertas portretas
Taip gedingai zaide,visiskai be zaidimo,be standartu,be dereniu ,baisus reiskinys ,o ne zaidimas,jei tai toliau ,tai ritimasis i dugna.kas supranta apie futsal tai mate gedu geda.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių