Autsaiderį pranokę kauniečiai artėja lyderių link

„Svarbiausia buvo nusiteikti ir negalvoti, kad autsaideris atiduos taškus. Mums tai pavyko, galėjome įmušti ir daugiau“, - dėstė Andrius Skerla. Jo treniruojamas Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ klubas 2:0 įveikė Kėdainių „Nevėžio“ ir įsitvirtino A lygos lentelės viduryje.

Užtikrintai mačą LFF treniruočių centre pradėję kauniečiai iškart kibo svečiams į atlapus. Jau 20 min. po pakelto kampinio galva kamuolį į vartus nukreipė japonas Yukiyoshi Karashima. Sužaidus vos pusvalandį antrą įvartį pelnė kitas legionierius Kyle'as Spence'as.

„Pirmą kėlinį vaizdas man labai nepatiko, o po pertraukos sužaidėme kiek geriau. Pasijautė ir netektys dėl traumų“, - teigė „Nevėžio“ treneris Darius Gvildys.

Kauno rajono futbolininkai galėjo pasižymėti ir daugiau kartų, bet svečius vis gelbėjo vartininkas arba sėkmė. Nepaisant to, kauniečiai jau trečią kartą paeiliui pranoko "Nevėžį" ir su 31 tašku po 21 mačo žengia 5-ti. Nuo laipteliu aukščiau esančio "Kauno Žalgirio" "Hegelmann" komandą jau skiria tik 6 taškai, bet žalgiriečiai turi net dvi rungtynes atsargoje. "Nevėžis“ pergalės neiškovoja jau septintajame A lygos ture paeiliui ir su 9 taškais yra paskutinis, dešimtas.

Beje, prieš mačą Kaune net trys šeimininkų nariai atsiėmė geriausiųjų gegužės mėnesį A lygoje apdovanojimus. A. Skerla pripažintas geriausiu treneriu, Vilius Armalas - geriausiu jaunu žaidėju, o Nauris Petkevičius - apskritai geriausiu žaidėju lygoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių