A. Novikovas: bus įdomu pamatyti, kaip E. Girdvainis ginasi prieš C. Immobilę

  • Teksto dydis:

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė sekmadienį pradeda atranką į 2022 metų pasaulio futbolo čempionatą. Po skaudaus nokdauno Kosove lietuvių išvykoje laukia Šveicarija, o dar po trijų dienų – namie Italijos rinktinė. Būtent šio varžovo burtų ceremonijos metu itin norėjo geriausias praėjusių metų Lietuvos futbolininkas Arvydas Novikovas.

„Kiekvienam yra malonu žaisti su aukšto lygio žaidėjais. Italija yra super lygio komanda, todėl aš asmeniškai norėjau, kad jie papultų į mūsų grupę. Bus įdomu išbandyti savo jėgas ir bus įdomu pamatyti, kaip Edvinas Girdvainis ginasi prieš Ciro Immobilę“, – kiek anksčiau sakė A.Novikovas.

Futbolo rinktinės startas yra vienas iš daugelio svarbių sporto įvykių per pastarąsias dvi savaites. Taip pat išskyrėme „Ryto“ praleistą šansą nugalėti „Žalgirį“, apkalbėjome apmaudžiai neįvykusią Julijos Stoliarenko kovą UFC ringe, prisiminėme Lietuvos ledo ritulio rinktinės trenerių istoriją ir pasidžiaugėme dviem ėjikais ir vienu imtynininku, iškovojusiais kelialapį į Olimpines žaidynes.

Visi šie, mūsų nuomone, svarbiausi dviejų savaičių įvykiai sugulė laidoje „Cbet. TOP6“:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių