Oficialu: K. Benzema palieka „Real“

  • Teksto dydis:

Madrido „Real“ šį vakarą sužais paskutines 2022-2023 metų sezono rungtynes, kurios taps paskutinėmis klube visam būriui žaidėjų. Šiandien klubas paskelbė, kad po sezono klubą paliks ir vienas didžiausių jo simbolių – puolėjas iš Prancūzijos Karimas Benzema.

„Madrido „Real“ ir mūsų kapitonas Karimas Benzema sutarė užbaigti jo nuostabų ir nepamirštamą laiką klube. „Real“ reiškia dėkingumą žaidėjui, kuris jau yra viena didžiausių mūsų legendų“, – sakoma klubo paskelbtame pranešime.

Prancūzas į karališkąjį klubą atvyko 2009-aisiais iš Liono „Olympique“, kai jam buvo 21-eri. Per 14 sezonų puolėjas su „Real“ iškovojo 25 trofėjus – daugiau nei bet kuris kitas klubo futbolininkas. K. Benzema Madride po 5 kartus tapo Čempionų lygos ir pasaulio klubų taurės laimėtoju, po 4 kartus – Ispanijos čempionu, Europos bei Ispanijos Supertaurės laimėtoju ir 3 kartus – Karaliaus taurės turnyro nugalėtoju.

35 metų K. Benzema „Real“ marškinėlius vilkėjo per 647 rungtynes ir pelnė klubui 353 įvarčius (antra vieta klubo istorijoje).

Jau anksčiau „Real“ pranešė, kad po šio sezono Madrido ekipoje neliks Marco Asensio, Edeno Hazardo ir Mariano Diazo.

Paskutiniąsias šio sezono rungtynes „Real“ sekmadienį nuo 19.30 val. žais namie su Bilbao „Athletic“.


Šiame straipsnyje: Karimas BenzemasMadrido Real

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių