„Optibet A lygos“ 6-ojo turo rinktinėje – „Šiaulių“ ir „Sūduvos“ atstovai

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ 6-ojo turo rinktinėje nemažai vietų išsikovojo FA „Šiauliai“ ir Marijampolės „Sūduvos“ žaidėjai.

„Optibet A lygos“ 6-ojo turo rinktinėje nemažai vietų išsikovojo FA „Šiauliai“ ir Marijampolės „Sūduvos“ žaidėjai.

Lukas Paukštė (FA „Šiauliai“): Šį sezoną 24-erių vartininkas taip pat pradėjo pakiliai. Susitikime prieš čempioną L. Paukštė atrėmė 4 varžovų smūgius, tarp kurių buvo ir baudinys pirmosiomis mačo minutėmis.

Pijus Širvys („Panevėžys“): Aktyviai į atakas besijungiantis dešiniajame krašte rungtyniaujantis futbolininkas prisidėjo prie komandos pergalės Kaune. Gražų išpuolį P. Širvys pavertė pirmuoju savo įvarčiu šiemet.

Rokas Lekiatas (FA „Šiauliai“): Saulės miesto atstovai šiame sezone vos dviejuose mačuose yra praleidę įvarčius. Rungtynėse prieš Vilniaus „Žalgirį“ R. Lekiatas gynėsi pasiaukojančiai ir su komanda šventė puikią pergalę.

Žygimantas Baltrūnas (Marijampolės „Sūduva“): Įprastai kraštuose žaidžiantis Ž. Baltrūnas pastaruoju metu rungtyniauja vidurio gynėjo pozicijoje. Dvikovoje su Alytaus DFK „Dainava“ marijampolietis puikiai susitvarkė su gana neįprastu iššūkiu, o ekipa nepraleido įvarčio.

Rosario Latouchentas („Kauno Žalgiris“): Kairiojo krašto gynėjas sėkmingai tvarkėsi su užduotimis gynyboje ir buvo itin pastebimas antrame kėlinyje. Susitikime prieš Telšių „Džiugą“ R. Latouchentas rezultatyviai asistavo komandos draugui bei atliko dar ne vieną pavojingą perdavimą iš krašto.

Xabi Auzmendi („Kauno Žalgiris“): Legionierius iš Ispanijos – vienas iš nedaugelio Kauno ekipos atakuojančių žaidėjų, kuris išsiskiria gana stabiliu žaidimu. Mačas su „Džiugu“ nebuvo išimtimi – po pertraukos saugas žaidė sėkmingiau ir išsiskyrė dar vienu įvarčiu šiemet.

Danielis Romanovskis (FA „Šiauliai“): Vilnietis balandžio mėnesį taip pat neketina mažinti apsukų. D. Romanovskis akistatoje prieš čempioną buvo pastebimas tranzicijų metu atliekant aštrius perdavimus ir būtent jam priklauso pergalingas susitikimo įvartis.

Gratas Sirgėdas („Kauno Žalgiris“): Laikinosios sostinės komanda klimpo trečiadienio rungtynėse, tačiau po pertraukos savo žodį tarė Lietuvos rinktinės saugas. Du G. Sirgėdo įvarčiai leido „Kauno Žalgiriui“ nutraukti ketverių nelaimėtų rungtynių seriją.

Aivaras Emsis (Marijampolės „Sūduva“): Kovingumu išsiskiriantis legionierius iš Latvijos padėjo marijampoliečiams vėl sugrįžti į pergalingą ritmą. Svarbiame mače prieš dainaviečius A. Emsis pademonstravo puolėjo uoslę ir nukreipė kamuolį į vartus.

Ariagneris Smithas („Panevėžys“): Nikaragvos rinktinės puolėjas šiuo metu yra bene grėsmingiausia jėga atakuojant visame čempionate. Prie pergalės prieš Kauno rajono „Hegelmann“ komandą A. Smithas prisidėjo įvarčiu, rezultatyviu perdavimu ir ne vienu puikiu reidu.

Oyinlola Kayode (Marijampolės „Sūduva“): Futbolininkas iš Nigerijos jau ne pirmą kartą išsiskiria aktyviais veiksmais, kai pakyla nuo suolo. Pastarajame mače 20-metis pelnė savo pirmą įvartį „Optibet A lygoje“ ir buvo arti rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių