P. Golubickas – dar sykį geriausias jaunasis A lygos mėnesio žaidėjas

Lietuvos futbolo A lygoje pirmaujanti Marijampolės „Sūduva“ ir toliau skina pergales, o prie jų geru žaidimu prisideda 20-metis Paulius Golubickas. Saugas jau trečią kartą šiame sezone susižėrė A lygos mėnesio geriausio jauno žaidėjo laurus, skelbia alyga.lt.

P. Golubickas rugsėjį žaidė trejose pergalingose „Sūduvos“ rungtynėse, kurių metu pelnė du įvarčius bei atliko rezultatyvų perdavimą. Abu sykius kamuolį į varžovų vartus sūduvietis pasiuntė akistatoje su Klaipėdos „Atlantu“, taip pat asistuodamas komandos draugui.

Šiame sezone per 21-erias rungtynes P. Golubickas įmušė šešis įvarčius ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus. Iš šalies čempionate žaidžiančių Lietuvos futbolininkų rezultatyvesnis už „Sūduvos“ atstovą yra tik aštuonis kartus pasižymėjęs Vilniaus „Riterių“ saugas Donatas Kazlauskas.

Sūduvietis geriausiu jaunu A lygos žaidėju buvo išrinktas kovo ir gegužės mėnesiais.

Be to, P. Golubickas rugsėjį džiaugėsi iškovotu trofėjumi – „Sūduva“ triumfavo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finale Utenoje.

Balandį geriausiu jaunu žaidėju tapo buvęs „Palangos“ atakų lyderis Idrisas Umajevas, birželio-liepos mėnesiais sau lygių neturėjo Vilniaus „Riterių“ puolėjas Teremas Moffi, o rugpjūtį – Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkas Karolis Uzėla.

P. Golubickas šiuo metu su Lietuvos rinktine ruošiasi Europos čempionato atrankos rungtynėms su Ukraina ir Serbija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių