Pereiti į pagrindinį turinį

A. Paniukovas: J. Nazare meluoja ir pats tai supranta

2017-05-26 09:07

Pasibaigus rungtynėms tarp Kauno “Stumbro” ir Klaipėdos “Atlanto”, o vėliau ir įvykus konfliktui tarp klaipėdiečių lyderio Andrejaus Paniukovo ir “Stumbro” atstovo Jardelio Nazare, abu panikos sukelėjai turi skirtingas paties konflikto versijas.

Evaldo Šemioto nuotr.

“Stumbro” saugas tvirtina, kad A. Paniukovas jį provokavo, klaipėdietis varžovą kaltina melu. “Tai, ką jis kalba, yra visiškas šlamštas ir neteisybė. Jis pats tai puikiausiai žino. Vienintelis dalykas, kurį galiu pasakyti – jam reikia keisti mentalitetą, nes tokie dalykai nėra normalūs ir tokių dalykų niekas neatleidžia”, – portalui futbolas.lt sakė A. Paniukovas, pridūręs, jog jo įsiūtį sukėlė varžovo negražios kalbos.

“Nesakysiu, ką jis man sakė, tačiau tai yra labai negražūs dalykai. Juokingiausia, kad vėliau duodamas interviu jis teigia, jog aš jį provokavau. Nesąmonė. Jei ne jo įžeidinėjimai – nieko panašaus po rungtynių nebūtų nutikę”, – sakė rezultatyviausias A lygos puolėjas.

Priminsime, kad abu futbolininkai kartu su Marku Beneta ir Rodrigo buvo nubausti geltonomis kortelėmis jau pasibaigus rungtynėms. A. Paniukovui ši nuobauda ketvirta, dėl to jis bus priverstas praleisti kitas A lygos rungtynes.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų