Pereiti į pagrindinį turinį

A. Paniukovas Prancūzijoje neužmiršta lietuviškų šaltibarščių

2015-12-30 12:33
Andrejus Paniukovas (kairėje).
Andrejus Paniukovas (kairėje). / „Ajaccio“ nuotr.

Su Klaipėdos „Atlantu“ iki 2017 metų vasaros sutartį turintis puolėjas Andrejus Paniukovas naujuosius metus Prancūzijoje sutiks ne itin linksmos nuotaikos.

Jo atstovaujamas Ajačo „Ajaccio“ klubas šiose šalies antrosios futbolo lygos („Ligue 2“) čempionate, pasibaigus pirmajam ratui, yra pavojingoje, iškritimo į žemesnę lygą, zonoje.

Korsikos salos vienuolikė priešpaskutiniame ture savo stadione 3:0 nugalėjusi Kretėjaus „Creteil“ futbolininkus buvo pakilusi į 17-ąją vietą. Neilgam. Jau po 19-ojo turo kovų, šiame ture „Ajaccio“ 0:3 nusileido Sošo–Monbeljaro „Sochaux“, A.Paniukovo ekipa vėl smuktelėjo į nevykėlių trejetuką – 18-ąją poziciją.

Su „Creteil“ ekipa nuo 63-iosios min. žaidęs rusas, 83-iąją min. įmušė antrąjį įvartį į svečių stačiakampį. Tai buvo ketvirtasis puolėjo taiklus smūgis Prancūzijos pirmenybėse.

Varžybose su „Sochaux“ klubu, A.Paniukovas aikštėje pasirodė nuo 58-osios min., kai šeimininkai buvo priekyje 1:0. Baigiantis susitikimui jis turėjo progą įmušti garbės įvartį, tačiau iš arti sukirto kamuolį į vartininką.

Antrasis ratas prasidės sausio 8-ąją. Tiesa, sausio 3 dieną „Ajaccio“ futbolininkai Riome žais Prancūzijos futbolo taurės turnyro rungtynes su „Volvic“ komanda.

A.Paniukovas, atsakinėdamas į Rusijos žiniasklaidininkų klausimus, neslėpė, kad juo domisi Prancūzijos aukščiausiosios lygos klubai –„Lille“, „Saint–Etienne“ ir „Rennes“. Puolėjui pasiūlymus siunčia ir rusų klubai, tačiau buvęs „Atlanto“ puolėjas į gimtinę neskuba.

Lietuvoje rungtyniavęs futbolininkas, kritikuodamas prancūziškas sriubas, gyrė lietuvišką virtuvę, o su drauge net patys Prancūzijoje pasidaro lietuviškų šaltibarščių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų