Prieš svarbius A lygos mačus – rezultatyvi repeticija

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai, atsisveikinę su Europos lygos atrankos varžybomis, turi daugiau laiko vietos varžyboms. Kauniečiai pertrauką A lygoje išnaudojo sužaisdama kontrolines rungtynes su kita A lygos ekipa - „Panevėžiu“.

Roko Garasto auklėtiniai Panevėžyje įmušė du įvarčius, tačiau tiek pat ir praleido. Panevėžio „Žemynos“ progimnazijos stadione žalgiriečiai pirmieji išsiveržė į priekį, o įvarčiu pasižymėjo gynėjas Stevenas Thicot. Iki šiol prancūzas vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius pasižymėjęs nebuvo.

Vis tik, gera rungtynių pradžia buvo tik pusė darbo. Varžovai netrukus išlygino rezultatą, o iki pertraukos dar sugebėjo išsiveržti į priekį. Po pertraukos komandos vėl keitėsi pavojingomis atakomis, tačiau vienintelis įvarčiu pasibaigęs išpuolis vėl priklausė „Kauno Žalgiriui“, kai pasižymėjo Gratas Sirgėdas. Šiemet A lygoje nebesusitiksiančios komandos galiausiai baigė rungtynes, kuriose išsiskyrė taikiai – 2:2.

Artimiausias A lygos rungtynes kauniečiai rugsėjo 27 dieną Gargžduose žais su vietos „Banga“, o iki kitos rinktinių pertraukos dar lauks spalio 3 dienos dvikova namuose su Vilniaus „Žalgiriu“. Šis mačas gali tapti lemiamu kovoje dėl tauresnės spalvos medalių, nes kauniečiai su 31 tašku po 16 rungtynių žengia treti, bet nuo antroje vietoje esančių vilniečių atsilieka vos dviem taškais. Tuo tarpu „Panevėžys“, treniruojamas portugalo Joao Martinso, artimiausiame ture galynėsis būtent su sostinės žalgiriečiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių