Puikias progas iššvaistęs R. Lukaku užvėrė belgams kelią į aštuntfinalį

  • Teksto dydis:

Belgijos auksinei kartai – smūgis žemiau juostos.

Roberto Martinezo kariauna paskutinėse F grupės rungtynėse neįveikė Kroatijos ir nepateko į PČ atkrintamųjų etapą. Rinktinės sužaidė rezultatu 0:0.

Pirmąjį kėlinį Belgija pradėjo pavojingai su Yannicko Carrasco proga. Vėliau Kevinas De Bruyne atliko tikslų rezultatyvų perdavimą į pavojingą poziciją Driesui Mertensui, tačiau puolėjo smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

15-ąją minutę buvo skirtas 11 m baudinys į Belgijos vartus. Tačiau po VAR peržiūros buvo užfiksuota minimali nuošalė Dejanui Lovrenui.

Antrajame kėlinyje į aikštę žengė Romelu Lukaku.

Kroatija turėjo kelias pusproges išsiveržti į priekį, tačiau pavojingiau buvo būtent prie pasaulio vicečempionų vartų. 

Romelu Lukaku turėjo net keturias progas įmušti savo įvartį ir priartinti Belgiją prie pasaulio čempionato atkrintamųjų.

Pirmoje savo progoje „Inter“ puolėjas pataikė į virpstą, vėliau nesugebėjo mušdamas galva kamuolį pataikyti į vartų plotą, o rimčiausią progą belgas turėjo pačioje rungtynių pabaigoje.

Po puikaus Thorgano Hazardo perdavimo kamuolys R. Lukaku nukrito lyg iš dangaus, tačiau šis sutrikęs nepasiuntė kamuolio į vartus.

Po šių rungtynių Kroatija užėmė antrąją vietą F grupėje, kol rungtynėse su Kanada pergalę iškovojęs Marokas pasiekė pirmąją vietą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buve

Buve  portretas
pasaulio futbolo lyderiai po truputi degraduoja.Priezastys gali buti ivairios.O gal yra pagrindine.VIsi "naujosios pasaulio tvarkos" propaguotojai neturejo laiko rimtam sportui.Vokietija, Olandija, Kanada, JAV, Belgija.Ir t.t.Ispanija gavo nuo Japonu.O ka rodo Lietuvos sportas?

LUKAKU TAI TIKRAS KAKU, KAIP IR HRAFIENE FON LEIN

LUKAKU TAI TIKRAS KAKU, KAIP IR HRAFIENE FON LEIN portretas
.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių