R. Breu pažadėjo: atiduosime kovai visas jėgas

  • Teksto dydis:

„Žinome, kokie sunkūs bus likusieji du mačai. Galiu pažadėti, kad atiduosime visas jėgas“, – pareiškė Lietuvos futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Reinholdas Breu.

Mūsiškių laukia Tautų lygos C diviziono 1-os grupės pabaigtuvės – rungtynės su Farerų salų (rugsėjo 22-ąją Vilniuje) ir Liuksemburgo (25-ąją svečiuose) vienuolikėmis.

Lietuvos futbolininkai tikisi revanšo, nes pirmas dvikovas, vadovaujami Valdo Ivanausko, pralaimėjo: Liuksemburgo futbolininkams – 0:2, Farerų salų atstovams – 1:2.

Be to, lietuviai du kartus neprilygo turkams – 0:6 ir 0:2.

„Manau, esame gerai pasiruošę, žinome varžovų pranašumus ir silpnąsias vietas, – kalbėjo R.Breu. – Farerų salų komanda stipri fiziškai, žaidžia paprastą, bet efektyvų futbolą, kaunasi visas 90 minučių, nelengva su ja rungtyniauti. Vis dėlto mūsų lygis – gana geras, kad iškovotume pergalę savo stadione.“

R.Breu sąraše – 23 žaidėjai, tarp jų yra ir naujokų: 22-ejų Tomas Kalinauskas ir 19-metis Deividas Dovydaitis. Po ilgos pertraukos į rinktinę grįžta Modestas Vorobjovas ir Domantas Šimkus.

Esame gerai pasiruošę, žinome varžovų pranašumus ir silpnąsias vietas.

Septyni futbolininkai – iš A lygos klubų: Edvinas Gertmonas ir Saulius Mikoliūnas (abu – Vilniaus „Žalgiris“), Ignas Plūkas (Kauno rajono „Hegelmann“), Edvinas Girdvainis („Kauno Žalgiris“), Linas Klimavičius („Panevėžys“), Artūras Dolžnikovas (Vilniaus „Riteriai“) ir D.Dovidaitis („Šiauliai“). Anot stratego, tai – neblogas skaičius.

„Pastarąjį mėnesį bendravau su visais kandidatais, išklausiau jų idėjas, perdaviau savąsias“, – reziumavo R.Breu.


Rinktinė

Vartininkai: Džiugas Bartkus, Edvinas Gertmonas ir Ignas Plūkas.

Gynėjai: Rolandas Baravykas, Saulius Mikoliūnas, Linas Klimavičius, Benas Šatkus, Artemijus Tutyškinas, Natanas Žebrauskas, Edvinas Girdvainis ir Dominykas Barauskas.

Saugai: Domantas Šimkus, Linas Mėgelaitis, Vykintas Slivka, Arvydas Novikovas, Justas Lasickas, Paulius Golubickas, Titas Milašius, Tomas Kalinauskas, Deividas Dovydaitis ir Modestas Vorobjovas.

Puolėjai: Fiodoras Černychas ir Artūras Dolžnikovas.




NAUJAUSI KOMENTARAI

handzibasas

handzibasas portretas
geriau sis bitlas lai nenusisneka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių