„Riteriai“ tęsia tradiciją: sezono abonemento kainą lems pelnyti įvarčiai

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Riterių“ futbolo klubas naująjį sezoną namuose pradės ypatingai.

Per kovo 11 dieną „Sportimos“ arenoje vyksiančias rungtynes pelnyti įvarčiai lems „Riterių“ 2019 metų sezono abonementų kainą - tai yra kitą dieną po rungtinių sezono abonementams bus pritaikyta tiek dešimčių procentų nuolaida, kiek įvarčių bus įmušta per pirmadienio rungtynes. Pirmąsias rungtynes namuose sostinės futbolininkai žais su Kauno „Stumbro“ komanda.

„Pirmą kartą tokią dovaną gerbėjams įteikėme pernai. Pagal tuomet su nuolaida nupirktų abonementų skaičių ir šiųmečius gerbėjų klausimus socialinėje erdvėje, ar tradicijas tęsime, matome, kad tai pasiteisino. Geras tradicijas būtina puoselėti ir tęsti, todėl nekantriai laukiame pirmadienio. Mums tai bus pirmasis šios sezono mačas namuose, pirmas kartas šiemet, kai tarp namų sienų sveikinsimės su savo gerbėjais, galiausiai, jis lems ir abonementų kainą“, - sakė „Riterių“ rinkodaros vadovas Ovidijus Jurevičius.

Bus skaičiuojami ir sumuojami į abejus vartus įmušti įvarčiai. Pavyzdžiui, jei „Riterių“ futbolininkai įmuš keturis įvarčius, o „Stumbras“ pelnys du įvarčius, kitą dieną po rungtynių, t. y. kovo 12 dieną, „Riterių“ abonementus į šio sezono namų rungtynes bus galima įsigyti net 60 proc. pigiau. Abonementas be nuolaidos suaugusiems kainuoja 30 ir 40 eurų. Abonementų kiekis ribotas.

Pernai nuolaidą abonementams lėmusiose rungtynėse tuometiniai „Trakai“ susitiko su Palangos „Palanga“. Tuomet į abejus vartus buvo įmušti keturi įvarčiai ir kitą dieną po rungtynių abonementams buvo taikoma 40 proc. nuolaida.

„Kas žino, galbūt šiemet nutiks taip, kad abonementus bus galima įsigyti 90 proc. pigiau, o galbūt ir išvis nemokamai. Mūsų istorijoje yra buvę labai rezultatyvių rungtynių. Ateikite mūsų palaikyti, su gerbėjų palaikymu įvarčius mušti lengviau“, - kviečia klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Aikštėje „Riteriai“ ir Kauno „Stumbras“ yra susitikę daugybę kartų. Net dešimt rungtynių baigėsi riterių pergale, šešiuose mačuose finalinis teisėjų švilpukas skelbė lygiąsias ir tik du kartus vilniečiai patyrė pralaimėjimą.

Abonementų savininkai visą 2019 metų sezoną nemokamai stebės Lietuvos A lygos namų rungtynes, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės namų rungtynes, netgi Europos taurės atrankos namų rungtynes, taip pat bus kviečiami dalyvauti komandos organizuojamuose renginiuose.

40 proc. pigiau „Riterių“ rungtynių abonementus įsigyti gali visi „Tiketos klubo“ nariai.

„Riteriai“ pastaraisiais metais įrodė, kad yra vienas perspektyviausių šalies futbolo klubų. Į Lietuvos A lygą vos 2014 metais priimtas klubas ketverius metus iš eilės tapo lygos prizininku - du kartus iškovojo sidabro medalius, o pernai antrus metus iš eilės užkopė ant trečiosios vietos laiptelio ir pasidabino bronzos medaliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių