Sėkmingas pirkinys: naujoko įvartis lėmė pergalę

„Kiekvienas pralaimėjimas, ypač namie, yra skaudus. Gaila, kad paskutinėje atakoje neišsirinkome varžovų. Nuotaikos tai neįkvepia“, - atsiduso Valdas Urbonas. Buvusio Lietuvos rinktinės trenerio diriguojamas „Panevėžio“ klubas "Optibet A lygos" čempionate savo aikštėje 0:1 nusileido Vilniaus „Riteriams“.

„Kažkas slystelėjo, nespėjo ir turime pralaimėjimą. Tokios klaidos žudo visą komandą“, - kalbėjo „Panevėžio“ strategas Valdas Urbonas.

26-ojo turo mače namuose "Panevėžys" 0:1 neprilygo svečiams iš sostinės.

Pirmasis kėlinys išsiskyrė tik dviem Artūro Dolžnikovo smūgiais iš tolimesnės distancijos – su jais abiem susitvarkė vartininkas Ignas Driomovas. „Panevėžys“ irgi surengė kelias aštresnes atakas, tačiau varžovams rimčiau nepagrasino.

Po pertraukos vaizdas aikštėje beveik nesikeitė. Sirgaliai išvydo du debiutus: šeimininkų gretose pirmą kartą pasirodė Jovanas Čadženovičius, o „Riterių“ ekipoje į aikštę žengė Luka Koberidze.

Legionierius iš Sakartvelo galėjo džiaugtis ekipos pergalę – 89-ąją minutę buvo pelnytas pergalingas įvartis. Po Dmytro Bilonogo smūgio I. Driomovas nukreipė kamuolį už galinės linijos, tad Deimantui Rimpai pakėlus kampinį antrą mačą „Riteriuose“ sužaidęs Nemanja Lakičius-Pešičius atitrūko nuo varžovo bei taikliai mušė galva.

Per likusį laiką Vilniaus klubas atsilaikė ir su 47 taškais pakilo į 3-iąją vietą, trimis mačais mažiau sužaidęs ir 46 taškus turintis „Panevėžys“ nusileido į 4-ąją poziciją.

„Buvo daug kovos aikštės viduryje, bet momentų nesukūrėme. Buvo problemų su žaidimo organizavimu viduryje aikštės, puolėjai liko be patogių perdavimų. Iš dalies tai atspindi visą mūsų žaidimą šį sezoną. Turime bėdų dėl pasitikėjimo savo jėgomis“, - pripažino V.Urbonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių