Pereiti į pagrindinį turinį

Salės futbolo čempionate – Kauno komandų mūšis

2014-11-11 22:27
DMN inf.
Roko Tenio nuotr.

Lietuvos salės futbolo čempionato A lygos aistruolių ketvirtadienį laukia įdomus vakaras. Kauno komandų derbyje susikaus vietos „Inkaras“ ir „Vytis-LG“. Abejoms ekipoms tai bus šių metų čempionato atidarymo rungtynės, todėl tiek vieni, tiek ir kiti sieks naująjį sezoną pradėti pergale.

Niekam ne paslaptis, kad šį sezoną „Inkaro“ ekipa sau kelia tik pačius aukščiausius tikslus ir sieks užpilti ant aukščiausios pakylos. 

„Nebūčiau tikras „inkarietis“, jei sakyčiau, kad mus tenkina kita vieta, o ne pirma. Visi puikiai supranta, kad čia yra tik viena vieta – pirma, ko mes ir sieksime“, – kalbėjo „Inkaro“ strategas Daivydas Kalpokas.
Trenerio teigimu „Inkaro“ šio sezono sudėtis yra itin optimali, nes komandos veteranus papildė jauni ir ambicingi žaidėjai, kurie sudaro ekipoje puikų tandemą.

Tuo tarpu lygos naujokas „Vytis-LG“, šį sezoną itin aukštų tikslų nekelia, tačiau tikrai nepraleis galimybės mesti iššūkį pajėgiam „Inkarui“. Komandos vadovo Aurino Ivaškevičiaus teigimu, ekipai vis dar trūksta komandinio susižaidimo.

Nuo šio sezono salės futbolo mačai Kaune vyks legendinėje Sporto halėje. Būtent čia savo pirmąją pergalę ketvirtadienį (lapkričio 13 d. ), 16.40 val., bandys iškovoti Kauno „Inkaro“ ir „Vytis-LG“ komandos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų