Pereiti į pagrindinį turinį

Kiek kainavo užsienio sirgaliams išnuomoti Kauno sporto halę – paslaptis

2013-10-15 11:09
Artūro Morozovo nuotr.

Kauno sporto halę vienai dienai užėmė Bosnijos ir Hercegovinos futbolo sirgaliai. Šiandien vakare, jei reikės, čia bus įrengta jų komandos fanų zona.

Nors iš pradžių Sporto halės bendrųjų reikalų skyriaus vadovas Aurimas Radzevičius tvirtino, kad halės niekam šiandien nenuomavo, direktorius Kęstutis Baranauskas šią informaciją paneigė. Vis dėlto jokių detalių apie nuomą sirgaliams atskleisti jis nepanoro ir pasiūlė kreiptis į Lietuvos futbolo federaciją.

Jos generalinis direktorius Edvinas Eimontas patvirtino, kad vienai dienai halė išnuomota už federacijos lėšas.

„Išsinuomavome halę dėl to, kad jei bus didelis antplūdis užsienio sirgalių ir jie nepateks į stadioną, čia bus įrengta fanų zona, kur jie rungtynes galės stebėti tiesiogiai dideliuose ekranuose. Fanų zonos negalime rengti lauke, nes ten didelė erdvė – nenorime, kad įvyktų kokia nors (konfliktinė – red. past.) situacija. Aišku, halės gali ir neprireikti – tada tiesiog sumokėsime už jos nuomą“, – sakė E. Eimontas.

Jis teigė negalintis įvardinti tikslios sumos, kiek kainavo nuoma. Pagal miesto tarybos patvirtintus įkainius, sporto halės nuoma vienai dienai kultūros ir sporto komerciniams renginiams kainuoja 7 tūkst.litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų