Čempionai šansų žemaičiams nepaliko

„Išsivežame tris taškus, todėl esame patenkinti. Čia niekam nėra lengva“, - pripažino Marijampolės „Sūduvos“ ekipos treneris Saulius Širmelis. Šio specialisto treniruojama Marijampolės komanda 10-ajame ture Gargžduose 2:0 nuskriaudė vietos „Bangą“.

"Sūduva" į aikštę Gargžduose žengė be Semiro Kerlos, Eligijaus ir Algio Jankauskų bei kitų svarbių futbolininkų. Tačiau visus klausimus svečiai išsprendė dar iki pertraukos. 23 min. Aleksandaro Živanovičiaus siųstas kamuolys surado Josipą Tadičių, kuris tinkamai užsiėmė poziciją prieš varžovų gynėją ir nestipriu vienu lietimu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Po dešimties žaidimo minučių antrą įvartį svečiams jau padovanojo patys gargždiškiai, šiurkščiai suklydę savo aikštės pusėje. Varžovų klaidą sėkmingai išnaudojo Mihretas Topčagičius. Bosnis su 5 įvarčiais pirmenybėse lieka vienvaldžiu snaiperių sąrašo lyderiu. Tokią pat poziciją užima ir  "Sūduva“, su 25 taškais įtikinamai lenkianti konkurentus.

„Nors praleidome porą pavojingų varžovų atakų, vaizdas buvo neblogas. Patys susikūrėme daug daugiau progų. Vertėmės be daugelio pagrindinių žaidėjų, bet susitvarkėme normaliai“, - sakė S.Širmelis.

Jo teigimu, jei prieš čempionatą kas būtų paklausęs, ar suvalkiečiai sutiktų būti A lygos viršūnėje po dviejų ratų, nors ir pralaimėtų savo pagrindiniam konkurentui Vilniaus „Žalgiriui“ (0:4), treneris būtų iškart sutikęs.

A lygos naujokė „Banga“ su 9 taškais lieka ketvirta, bet nuo trečioje vietoje besirikiuojančio „Kauno Žalgirio“ atsilieka net 10 taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas yra lff

Kas yra lff portretas
Tik nustekentu klubu deka,organizacija pinigams isisavinti ir tegyvuoja,improvizuodami darba ir maitindami klubus nesveikais pažadais-pasakomis,kad kuo ilgiau prie lovio gerai prisiestu.... TIESA!!!!!!!!! Lietuvos futbolą toliau valdo nusikaltėliai. Kauno berniukus pakeitė Tauragės autoritetas su savo svita ... Skirmantas Malinauskas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių