Pereiti į pagrindinį turinį

Tęsiasi šalies salės futbolo A lygos čempionatas

2015-01-02 12:23
Naują salės futbolo sezoną paįvairins naujokai ir prizinis fondas
Naują salės futbolo sezoną paįvairins naujokai ir prizinis fondas / Valdo Knyzelio (LFF) nuotr.

Tik praėjus didžiosioms metų šventėms bus žaidžiami šalies salės futbolo A lygos septintojo turo susitikimai. Skirtingai nei ankstesniuose turuose, trys mačai bus sužaisti sekmadienį, o vienas - trečiadienį, sausio 7 dieną.

Septintojo turo mačai vyks Kaune, Vilniuje, Panevėžyje ir Prienuose.

Sekmadienį Kauno "Vytis-LG" priims šalies čempionę Radviliškio "Lokomotyvo" ekipą. Praėjusiame ture ekipoms sekėsi skirtingai: "Vytis-LG" rezultatu 5:7 svečiuose nusileido Prienų "STIHL" klubui, o "Lokomotyvas" 4:3 namuose palaužė Vilniaus "Bekento" pasipriešinimą. Kol kas kauniečiai yra iškovoję vos vieną pergalę ir turnyro lentelėje rikiuojasi aštuntoje vietoje. Radviliškiečiai savo sąskaitoje turi viena pergale daugiau ir žengia šešti.

Dvikova tarp "Vytis-LG" ir "Lokomotyvo" vyks Kauno sporto halėje, sekmadienį, 11 valandą.

Sekmadienį (14 val.) LEU sporto centre salės futbolo rungtynės vyks ir sostinėje, kur vietos "Bekentas" priims Kauno "Celsio" komandą. Praėjusiame ture "Bekentas" nusileido "Lokomotyvui" (3:4), o kauniečiai namuose rezultatu 5:3 įveikė iki tol pralaimėjimų nepatyrusią pirmenybių lyderę Panevėžio "Baltiją". Nekyla abejonių, kad gerėjantis "Celsio" žaidimas ir "Bekento" noras grįžti į pergalių kelią žada itin įdomią kovą.

Tą pačią dieną septintojo turo mače jėgas išmėgins Panevėžio "Baltija" bei Alytaus "Auska". Lygos lyderė "Baltija" į kovą stos įniršusi, nes praėjęs turas nebuvo sėkmingas - patirtas pralaimėjimas prieš lentelės kaimynę "Celsio" ekipą. "Auska" šeštajame ture taip pat patyrė - 1:3 nusileido Kauno "Inkarui". Septintasis turas parodys, kuriai ekipai pavyks grįžti į pergalių kelią ir į savo sąskaitą įsirašyti dar vieną tašką. "Baltijos" ir "Auskos" dvikova vyks sekmadienį, sausio 4 dieną, 15 valandą, Panevėžio RSC salėje.

Vienas septintojo turo susitikimas bus žaidžiamas trečiadienį Prienuose, kur vietos "STIHL" priims Kauno LSU FRK "Atletą". Šeštajame ture studentai turėjo galimybę pailsėti, o prieniškiai namuose 7:5 po puikaus puolimo laimėjo prieš "Vytį-LG". Šiuo metu "STIHL" turnyro lentelėje užima trečiąją vietą, o LSU FRK "Atletas" žengia septintas. Tikėtina, kad visada kovingai rungtyniaujantis LSU "Atletas" mes rimtą iššūkį prieniškiams.

Dvikova tarp "STIHL" ir LSU "Atleto" vyks Prienų arenoje, sausio 7 dieną prasidės 19 valandą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų