Pereiti į pagrindinį turinį

Trys žaidėjai atnaujino sutartis su "Trakų" vienuolike

2015-02-24 12:00
S.Čirbos (fkt.lt) nuotr.

Naujajam Lietuvos futbolo A lygos sezonui besirengiantis Trakų "Trakų" klubas pratęsė prieš metus pasirašytas sutartis su trimis futbolininkais - Linu Klimavičiumi, Jurijumi Mamajevu ir Andriumi Lipskiu.

Oficialiame pranešime finansinės žaidėjų kontraktų sąlygos nedetalizuojamos.

"Nepavykus įsitvirtinti užsienyje, nemačiau prasmės kažką keisti, todėl nusprendžiau likti namuose", - savo sprendimą komentavo praėjusį sezoną vos dvejas rungtynes praleidęs, o šiemet pasirengimo laikotarpyje ketverias rungtynes sužaidęs L.Klimavičius.

"Trakuose" lieka ir puikią sportinę formą pasiruošimo sezonui metu demonstravęs A.Lipskis. Paskutinėse dvejose draugiškose rungtynėse jis įmušė po įvartį į Talino "Levadia" ekipos (Estija) ir Utenos "Utenio" vienuolikės vartus.

"Kitų variantų nelabai ir svarsčiau. Mane klube tenkino viskas - tiek žaidėjų tarpusavio santykiai, tiek klubo valdžios požiūris į komandą. Be to, visada imponavo žaisti komandoje, kuri siekia užsibrėžtų tikslų", - dėstė A.Lipskis, kuris yra paskutinio komandos įvarčio autorius. O perdavimą jam atliko dar vienas sutartį pratęsęs saugas J.Mamajevas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų