Pereiti į pagrindinį turinį

"Utenio" futbolininkams siekti tikslų padeda ir Vilniaus bendrovė

2016-04-04 19:55
BNS inf.
utenosutenis.lt nuotr.

„Mums labai svarbu, kad bendrovė „Novogaming Vilnius“ patikėjo mūsų vizija, planais ir padeda siekti užsibrėžtų tikslų. Turėdami tokį rėmėją, įgyvendinti tikslus galime lengviau“, - trečius metus besitęsiančiu bendradarbiavimu džiaugėsi „Utenio“ klubo direktorius Artūras Gimžauskas.

A lygos autsaiderių gretose žengiantis klubas gaunamą finansinę paramą skiria tiek pagrindinei vyrų komandai, tiek vaikų futbolo akademijai – Utenos futbolininkų kalvei.

Ambicingas ir augantis miesto futbolo klubas patiko vietoje nestovinčiai ir savo veiklos ratą vis plečiančiai bei augančiai bendrovei, kuri šiuo metu Lietuvoje turi 23 lošimo automatų salonus „Admiral Club“. Vienas iš jų atidarytas Utenoje, kuriame pradėtos organizuoti ir lažybos. Bendrovė „Novogaming Vilnius“ finansine parama sutiko prisidėti prie prieš trejus metus atgaivinto futbolo klubo „Utenis“ kuriamos istorijos ir vizijos įgyvendinimo.

Abi šias puses – futbolą ir lažybų bei žaidimų verslą - vienija ne tik aiški vizija, bet ir tai, kad savo tikslų jos siekia vadovaujantis tomis pačiomis pamatinėmis vertybėmis – sąžiningumu, garbingumu ir skaidriu žaidimu. Bendrovė „Novogaming Vilnius“ skirdama paramą „Uteniui“, remia ir šių vertybių sklaidą.

Kai bendrovė „Novogaming Vilnius“ pradėjo prieš trejus metus remti „Utenį“, šis žaidė I LFF lygoje. Po metų komanda debiutavo elitinėje Lietuvos futbolo lygoje ir sezoną baigė užimdamas turnyro lentelėje šeštąją vietą.

Šiandien „Utenis“— vienintelis A lygoje žaidžiantis futbolo klubas, kuris turi sulipdęs visą futbolo piramidę – nuo pagrindinės komandos iki vaikų akademijos, dirbančios pagal Aurelijaus Skarbaliaus programą „Auri“ ir auginančios savo klubo patriotus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų