Kauniečio benefisas nepaliko šansų gargždiškiams

„Fantastinės rungtynės ir puikus sezonas“, - savo auklėtinį gyrė Andrius Skerla. Trenerio pagyrų nusipelnė Kauno rajono „Hegelmann“ ekipos kapitonas Vilius Armanavičius, įmušęs net keturis įvarčius į Gargždų „Bangos“ vartus.

 

Kauniečiai savo aikštėje gargždiškius sutriuškino net 5:0 ir „Optibet A lygos“ rikiuotėje toliau atkakliai kaunasi dėl antrosios pozicijos.

„Hegelmann“ pralaužė ledus jau 19-ąją min., kai po kampinio Hugo Figueredo atliko perdavimą baudos aikštelėje, o aukščiau visų pakilęs Vilius Armanavičius, smeigė tikslų smūgį galva.

„Banga“ surengė kelis pavojingus išpuolius prie varžovų vartų, bet jie į įvarčius nepavirto. Tuo tarpu šeimininkai žaidė efektyviai ir 36 minutę padvigubino pranašumą – gražioje kombinacijoje V. Armanavičius smūgiu iš arti išpildė Yukioshi Karashimos perdavimą.

Po pertraukos „Hegelmann“ pradėjo varžovų triuškinimą. 59 minutę po H. Figueredo pakelto kampinio Y. Karashima techniškai susitvarkė su kamuoliu ir jį smūgiavo į kairįjį vartų kampą.

Sudužusi „Bangos“ gynyba sulaukė dar vieno smūgio 64 minutę. Šį kartą svečiai nesugebėjo išmušti kamuolio nuo savų vartų, o dovanėle pasinaudojo priešais vartus atsidūręs V. Armanavičius.

83 minutę „Hegelmann“ padėjo tašką rungtynėse, kai arbitras paskyrė vienuolikos metrų baudos smūgį į gargždiškių vartus. Jį realizavo ir savo „pokerį“ įtvirtino V. Armanavičius. Pastarasis tapo pirmuoju žaidėju, rungtynėse pelniusiu keturis įvarčius šiame „Optibet A lygos“ sezone.

„Tenkina ir rezultatas, ir žaidimas. Daug atakavome, daug kūrėme, bet smagu, kad ir gynėmės puikiai“, - sakė A. Skerla.

Netrukus kauniečiai vėl susitiks su gargždiškiais, tik šį sykį išvykoje.

„Net neabejoju, kad rungtynės Gargžduose bus kitokios, bet mes liksime tokie pat motyvuoti“, - pažadėjo treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mociute G

mociute G portretas
saunuolis ,Viliuk! Taip ir toliau Sekmes!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių