Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniaus "Žalgirio" sirgaliai mėnesio žaidėju išrinko Elivelto

2015-03-24 22:03
zalgiris-vilnius.lt inf.
Elivelto
Elivelto / V.Aleksandravičiaus (zalgiris-vilnius.lt) nuotr.

Vilniaus "Žalgirio" sirgaliai geriausiu mėnesio žaidėju išrinko brazilą Elivelto. Nudžiugęs puolėjas šia proga pasidalino ir mintimis apie klubą bei sezono pradžią.

 - Apdovanojimą gavai jau pirmąjį mėnesį atstovaudamas FK „Žalgiris“ oficialiose rungtynėse. Kaip jautiesi? Ar tai didelis įvertinimas?

- Taip, tai labai svarbus įvertinimas, tačiau būtina pagirti ir kitus komandos žaidėjus, kurie man ypač padėjo, kai tik prisijungiau prie klubo.

 - Kaip buvai sutiktas klube? Koks buvo tavo pirmasis įspūdis prisijungus prie Lietuvos čempionų klubo?

- Pirmasis įspūdis – pats geriausias. Komandos draugai man ypač padėjo adaptuotis ir šiandien su jais jaučiuosi daug artimesnis. Abu pasiruošimo sezonui etapai buvo ypač svarbūs, nes jų metu galėjau geriau pažinti žaidėjus.

- Kas labiausiai patinka „Žalgiryje“?

- Man labai malonu ir palieka gerą įspūdį, kad visas klubas, įskaitant žaidėjus, trenerius ir vadovybę, yra labai vieningas. Jaučiamės lyg būtume toje pačioje valtyje, lyg viena didelė šeima. Malonu žaisti su šiais talentingais futbolininkais ir tik laiko klausimas, kada mes visiškai perprasime vienas kitą, kiekvieno žaidimo stilių ir techniką. Manau, kad dar reikia daug įdirbio, kad galėčiau žaisti taip, kaip to iš manęs tikisi kiti.

- Dabartinis komandos treneris Valdas Dambrauskas tave treniravo ir Panevėžio FK „Ekranas“. Ar tai palengvina adaptaciją klube?

- Labai puiku, kad jis vadovauja klubui, nes jis jau gerai žino, kaip ir kur aš galiu žaisti. Jis gali mane paversti žymiai geresniu žaidėju.

- Pirmasis pasiruošimo sezonui etapas buvo surengtas Brazilijoje. Kaip jauteisi po ilgo laiko grįžęs į tėvynę? Ar ten teko pagelbėti komandos draugams?

- Buvo nuostabu vėl žaisti tėvynėje – buvau labai sujaudintas tokios galimybės. Komandos nariams stengiausi padėti kiek įmanydamas ir esu patenkintas, kad ši išvyka jiems paliko tik geriausius įspūdžius.

 - Pasiruošimo sezonui etape Kipre aikštėje praleidai daugiau laiko nei bet kuris kitas žalgirietis. Ar komanda tavimi pasitiki?

- Negaliu atsakyti už juos, tačiau taip, jaučiuosi, kad manimi čia yra pasitikima.

 - A lygoje per keturias rungtynes pelnei keturis įvarčius. Ar šis rezultatas galėjo būti ir geresnis?

- Visada gali būti geriau. Niekada negaliu jaustis ramiai tokiame dideliame klube kaip „Žalgiris“, nes čia yra didelė konkurencija ir nuolatinis stimulas tobulėti.

- Kokie tavo sezono tikslai?

- Tapti A lygos čempionu ir iškovoti šalies futbolo taurę. Tačiau turbūt svarbiausias tikslas – padėti „Žalgiriui“ patekti į Europos futbolo turnyrą.

- Daugybė brazilų tiesiog dievina Čempionų lygą. Ar tu vienas jų? Kokią komandą šiame turnyre palaikai?

 - Žinoma. Žaisti šiame turnyre yra mano svajonė ir jei pasiseks, galbūt ją įgyvendinsiu jau šiemet. Turnyre palaikau FK „Barselona“, tačiau tik dėl to, kad šiemet ten nežaidžia Lietuvos čempionai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų