Pereiti į pagrindinį turinį

"Vytis" finale sutriuškino lenkus ir laimėjo tarptautinį turnyrą

2016-12-19 19:15
futbolas.lt inf.

Pirmadienį Kaune, “Žalgirio” arenoje vykusiame tarptautiniame salės futbolo turnyre triumfavo Lietuvos pirmenybių lyderis Kauno “Vytis”, finale rezultatu 7:2(4:0) įveikęs Balstogės “Moks” klubą.

Rungtynes “Vytis” pradėjo be legionierių, tačiau pirmas įvartis krito aikštėje jau esant brazilams - 4-ają minutę pasižymėjo Rimvydas Lipnevičius, o 9-ają minutę rezultatą padvigubino Rolandas Lesčius, o nesužaidus nei pusės kėlinio rezultatas tapo triuškinamu 3:0. Pasižymėjo Thyago Brandao, o 16-ają minutę antrą įvartį įmušė R.Lipnevičius.

Antrajame kėlinyje “Vytis” apsukų nemažino ir sužaidus keturias minutes penktą komandos įvartį įmušė Benas Buzevičius, o 29-ają minutę dar du įvarčius “Vyčiui” įmušė Klebertas Ferreira ir Alexandre. 33-ają minutę įvartis krito ir į Kauno ekipos vartus, kai pasižymėjo Kšyštofas Mojsikas, o tašką rungtynėse padėjo įvartį įmušęs K.Nakielskis.

Susitikimą dėl trečiosios vietos rezultatu 5:1 laimėjo Rygos “Petrov” ekipa, palikusi šeimininką “Kauno Žalgirį” paskutinėje vietoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų