Pereiti į pagrindinį turinį

Ž. Karčemarsko benefisas: 568 min. be įvarčio

2016-09-16 11:25

Europos futbolo lygos grupės varžybose sėkmingai startavo lietuvio Žydrūno Karčemarsko atstovaujamas Ankaros „Osmanlispor“ klubas. Pirmą kartą tokio rango varžybose dalyvaujanti ekipa pirmojo turo rungtynėse  L grupėje ketvirtadienį namuose 2:0 (0:0) nugalėjo Bukarešto „Steaua“ komandą.

Žydrūnas Karčemarskas (viduryje).
Žydrūnas Karčemarskas (viduryje). / Scanpix nuotr.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Cheickas Diabate (64 min. iš 11 m) ir Aminu Umaras (7 min.). Beje, nuo pirmojo kėlinio pabaigoje „Steaua“ žaidė mažumoje, be iš aikštės buvo pašalinto Gabrieliaus Enachės.

Ž.Karčemarskas žaidė visas rungtynes ir atrėmė tris varžovų smūgius. Šią vasarą į „Osmanlispor“ ekipą perėjęs lietuvis Europos lygos varžybose įvarčio nepraleidžia jau šeštose rungtynėse iš eilės. Iš viso „sausa“ jo serija siekia 568 minutes.

Kitose L grupės rungtynėse „Villarreal“ komanda iš Ispanijos namuose 2:1 (2:1) įveikė Šveicarijos antroje lygoje žaidžiančią Ciuricho „Zurich“ vienuolikę. Antrame ture rugsėjo 29 d. „Osmanlispor“ svečiuose susitiks su „Zurich“ ekipa, o „Villareal“ išvykoje žais su „Steaua“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų