Pereiti į pagrindinį turinį

Ant bedugnės krašto buvęs J. Tsonga nugalėjo K. Nishikorį

2016-11-04 07:09
BNS inf.

Paryžiaus sirgalių numylėtinis ir 11 pagal skirstymą Jo-Wilfriedas Tsonga iškovojo labai sunkią pergalę prieš penktąją turnyro raketę Kei Nishikorį. Prancūzas atsiliko didžiąją dalį susitikimo, du kartus buvo per tašką nuo pralaimėjimo, tačiau laimėjo rezultatu 0:6, 6:3, 7:6 (7:3). Jis „BNP Paribas Masters“ ketvirtfinalyje susitiks su Milošu Raoničiumi.

Jo-Wilfriedas Tsonga
Jo-Wilfriedas Tsonga / Scanpix nuotr.

„Į šį turnyrą atvykome parodyti geriausio savo žaidimo, o pirmame sete man nelabai sekėsi, – po mačo pripažino prancūzas. – Dariau kvailas klaidas, tačiau labai norėjau nugalėti.

Vėliau truputėlį apsipratau, sugrįžo pasitikėjimas savo jėgomis, todėl pradėjau geriau rungtyniauti.“

Ši pergalė suteikė prancūzui vilties prasimušti į baigiamąjį sezono turnyrą Londone. Tiesa, „World Tour Finals“ pirmenybėse jis rungtyniautų tik iškovojęs titulą Paryžiuje.

Kelialapį į „BNP Paribas Masters“ ketvirtfinalį taip pat iškovojo Tomašas Berdychas. Jis nesunkiai nugalėjo kortų šeimininką Gilles'į Simoną 6:4, 6:3. Jis tris kartus palaužė varžovą ir dvikovą baigė per 68 minutes.

Čekas taip pat turi teorines galimybes patekti į turnyrą Londone, tačiau jam ketvirtfinalyje teks nugalėti Andy Murray, o J.W.Tsonga turi neiškovoti pagrindinio „BNP Paribas Masters“ titulo.

Į „BNP Paribas Masters“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų bei 93 tūkst. eurų piniginę premiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų