Pereiti į pagrindinį turinį

„Atlantas“ neišbrenda iš nesėkmių ruožo

„Atlantas“ neišbrenda iš nesėkmių ruožo

Lietuvos futbolo A lygos čempionate nesėkmės persekioja Klaipėdos „Atlanto“ komandą. Uostamiesčio žaidėjai namie pralaimėjo Marijampolės „Sūduvos“ vienuolikei 0:1.

Klaipėdiečiams nepavyko pasiekti revanšo už pralaimėjimą pirmajame rate svečiuose 1:3.

Marijampoliečiai į Klaipėdą atvažiavo po kelių dienų stovyklos Kretingoje, į kurią suvalkiečiai buvo išvykę tiesiai iš Baltijos futbolo lygos rungtynių Ventspilyje.

„Sūduvai“ nereikėjo ilgai vargti, kad įgytų pranašumą. 17-ąją min. gražų įvartį baudos smūgiu iš 19 metrų įmušė svečių kapitonas Darius Maciulevičius.

Abiejų ekipų futbolininkai dėl karščio žaidė gana pasyviai – žiūrovai nebuvo lepinami pavojingais momentais. Po pertraukos „Sūduvos“ vartams pavojingiausiai grasino „Atlanto“ puolėjas Gvidas Juška. Jis kelis kartus grėsmingai smūgiavo. Dar pavojingesnės klaipėdiečių atakos tapo, kai aikštėje pasirodė patyręs Rimantas Žvingilas.

Tačiau „Atlanto“ futbolininkams nepavyko išgelbėti bent taško. Pralaimėta 0:1.

Klaipėdiečių komandos vyriausiasis treneris Vacys Lekevičius, paprašytas įvertinti rungtynes atsiduso: „Patyrėme dar vieną pralaimėjimą. „Sūduva“ turi rezultatą galinčius nulemti žaidėjus D.Maciulevičių ir P.Lukšį. Jie iš kiekvieno epizodo išspaudžia naudos. Taip nutiko ir šiose rungtynėse. D.Maciulevičius taikliu smūgiu nulėmė rungtynes. Mes tokių meistrų neturime. Turime daug jaunų žaidėjų, tačiau jie dar nėra itin patyrę.“

„Kauno“ ir Vilniaus „Žalgirio“ lygiosios – netikėčiausi Lietuvos futbolo A lygos čempionato 9-ojo turo rezultatai.

Po trijų pergalių iš eilės kauniečiai svečiuose sužaidė be įvarčių 0:0 su „Šiauliais“. Aikštės šeimininkams vadovavo sporto direktorius Deivis Kančelskis, laikinai pakeitęs stuburo operacijai besirengiantį vyriausiąjį trenerį Rytį Tavorą. „Nusileidžiame varžovams meistriškumu, bet kovingumu – tikrai ne, ir tai atspindi rezultatas“, – po mačo sakė D.Kančelskis.

Po dar vienų nelaimėtų rungtynių „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Viačeslavas Mogilnas užsiminė apie artėjančias permainas trenerių štabe. Sprendimo ilgai laukti nereikėjo – vakar jis buvo atleistas iš pareigų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų