Pereiti į pagrindinį turinį

Australijos čempionate – sunki diena favoritams

2009-01-25 19:26
Australijos čempionate – sunki diena favoritams
Australijos čempionate – sunki diena favoritams / AFP nuotr. R.Federeris turėjo paprakaituoti, kad patektų į ketvirtfinalį.

Geriausia pasaulio tenisininkė Jelena Jankovič ir toliau lieka nelaimėjusi "Grand Slam" serijos turnyro, o šveicaras Roger Federeris tik per didelius vargus pateko į atvirojo Australijos čempionato ketvirtfinalį.

Pirmoji pagal skirstymą J.Jankovič savo pasirodymą Melburne baigė aštuntfinalyje, kuriame po 82 minučių kovos 1:6, 4:6 nusileido prancūzei Marion Bartoli (16-oji turnyro raketė).

Trečioji planetos raketė Dinara Safina taip pat vos nenukentėjo nuo prancūzės. Rusė tik po dramatiškos kovos palaužė Alize Cornet – 6:2, 2:6, 7:5.

Pete'o Sampraso rekordą (14 "Grand Slam" titulų) siekiantis pakartoti R.Federeris šiandien turėjo lipti iš labai gilios duobės. Antroji pasaulio raketė pralaimėjo du pirmus setus, tačiau vis dėlto palaužė čeką Tomašą Berdychą – 4:6, 6:7, 6:4, 6:4, 6:2. Mačas truko pusketvirtos valandos.

Ketvirtfinalyje R.Federerio laukia kova su 20-mečiu argentiniečiu Juanu Martinu Del Potro. Beje, jis tapo jauniausiu "Australian Open" ketvirtfinalio dalyviu nuo 1992-ųjų.

Iš vyrų į ketvirtfinalį taip pat jau pateko amerikietis Andy Roddickas, o iš moterų – rusė Vera Zvonariova ir vietinių sirgalių numylėtinė Jelena Dokič.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų