B. Vanagas apie tai, kas nutiko lemtingame Dakaro etape

Lietuvos lenktynininkas Benediktas Vanagas papasakojo apie šių dienų įvykius Dakare.

„Panašu, kad ketvirta diena buvo ne pati geriausia diena komandai. Grįžau iš medicininio centro, tai noriu pasakyti, kad viskas gerai, tikrai gyvensiu. Šiek tiek pasitempiau kaklo raiščius ir sutrenkiau smegenis, bet išgyvenama.

Kalbant apie dieną. Viskas buvo neblogai, buvo labai kopingas greičio ruožas, turėjom neblogą tempą, bet vieną kartą blogai nusileidome nuo kopos, turėjom labai didelį smūgį automobilio priekiu į žemę. Jau tuo metu pradėjo akyse dvejintis. 

LNK reportažas:

 

 

Pavažiavus dar 15-20 kilometrų pasigavome labai didelį akmenį, patyrėme  milžinišką smūgį. Tada sustojome ir supratome, kad automobilis yra tik galu varomas, iki tranzito zonos buvo likę apie 20-40 kilometrų. Nuvažiavome iki tranzito. Ten pagal taisykles turėjome palaukti 17 minučių ir ketinome važiuoti toliau, bet pradėjo akyse dvejintis, pykinti ir supratome, kad tikrai nesugebėsiu taip važiuoti. 

Teisėjai iškvietė medikus. Medikai pastatė lašelinę, iškvietė sraigtasparnį ir išskraidino į medicininį centrą padaryti detalesnių tyrimų. Aš ką tik po jų, tai gyvensiu, bet su galva nelabai gerai“, – sakė B. Vanagas.

Medikai B. Vanagui neleido tęsti varžybų.

„Visų pirma noriu atsiprašyti.

Kad daliai jūsų paskutinėmis naujienomis sukėliau nerimą.

Ką tik po medikų apžiūros. Jų verdiktas – turėčiau keletą savaičių ramiai palaikyti savo galvą ir po to būsiu dar geresnis.

Dakaro tęsti su dabartine būsena negalėsiu.

Labai gaila.

Pažadu, kad Dakaro kelias, kurį pradėjome eiti drauge, bus įveiktas iki tinkamo rezultato“, – skelbė B. Vanagas savo feisbuko paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Šitam šoferiui žvirbliui tik po kaimo laukus ant asilo jodinėti

LR Konstitucija

LR Konstitucija portretas
Žmogus turi žodzio ir nuomones Laisve !

>Rašo \\\\\.../////

>Rašo  \\\\\...///// portretas
>1 o'Žys,juokiatės iš "žmogaus",tai paukštis nevykėlis,kuris atmušė sparnelius į tuščią dėžutę.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių