B. Vanagas vėl pakeitė bolido spalvą

  • Teksto dydis:

Juodą „General Financing team Pitlane“ įvaizdį gerbėjai pirmą kartą pamatė 2013 metais. Nuo to laiko Benedikto Vanago komanda buvo neatsiejama nuo juodos–baltos spalvų paletės, o konservatyvus įvaizdis nepajudinamas laikėsi beveik septynerius metus. Tačiau šiais metais Dakaro rekordininkai jau du kartus trumpam pakeitė komandos bolido „Toyota Gazoo Racing Hilux“ spalvą dėl trijų svarbių priežasčių.

Birželio mėnesį „General Financing team Pitlane“ visus nustebino kardinaliai „perrengusi“ savo bolidą – iš juodo jis virto raudonu. Laikinu pasikeitimu komanda prisidėjo prie ilgalaikio vardo partnerio „General Financing“ logotipo ir vizualinio identiteto atnaujinimo komunikacijos bei pasveikino „General Financing“ gavus leidimą tapti specializuotu banku.

Raudona spalva buvo paminėta ir liepos šeštosios – Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos – šventė. Tokiu būdu „Toyota Gazoo Racing Hilux“ vienai dienai tapo Lietuvos istorine vėliava, kas puikiai papildė vieną iš B. Vanago programos krypčių – valstybingumą.

Šią savaitę B. Vanagas paskelbė apie dar vieną laikiną spalvos keitimą – iš juodos į oranžinę. Gerbėjai šią žinią pasitiko itin pozityviai ir palaikė tokį atsinaujinimą. Pats B. Vanagas komentavo, jog įdomu pamatyti žmonių reakcijas į kardinalius pokyčius, o grįžus į įprastą įvaizdį padeda naujai išvysti Vytį juodame fone.

„General Financing team Pitlane“ oranžinį „Toyota Gazoo Racing Hilux“ dedikavo ilgalaikiams partneriams „Stihl“ bei „Scandagra“. Nuo 2013-tųjų su „Stihl“ bendradarbiaujanti lietuvių komanda tokiu būdu partnerius pasveikino jau 25 metus esant Lietuvos rinkoje bei pagerbė „Scandagrą“, su kuria įgyvendino ne vieną svarbią bendrą veiklą – 100 Vyčio vėliavų projektą, pilietiškiausios bendruomenės konkursą ir t. t.

Naujosios spalvos sportinį „Toyota Hilux“ gerbėjai išvys „FIA World Cup for Cross Country Bajas“ etape „Baja Poland“, kuris vyks Lenkijoje rugpjūčio 29 – rugsėjo 1 dienomis. Čia lietuviai prie starto linijos stos ketvirti bei kausis su žymiais Dakaro ralio dalyviais. Sportininkai turės įveikti virš 800 km, iš kurių greičio ruožų – virš 500 km.


Šiame straipsnyje: Benediktas Vanagasralis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių