Baltijos ledo ritulio lygos varžybose pergalių tik viena, nesėkmių – trys

  • Teksto dydis:

Baltijos ledo ritulio lygos varžybose su Latvijos ir Estijos klubais kovojusios Lietuvos komandos laimėjo vieną mačą iš keturių.

Kauniečiams nepasisekė

Tartu mieste "Kaunas Hockey" ledo ritulininkai išmėgino jėgas su šio miesto "Valk 494" ekipa ir Rygos "Mogo", o Vilniaus "Hockey Punks" savo aikštėje – su Kohtla Jarvės "Everest" ir "Liepaja" atstovais.

Kauniečiai pralaimėjo abu mačus: 4:10 – Tartu "Valk 494" ir 2:7 – rygiečiams.

"Mums pavyko realizuoti beveik viską, ką buvome suplanavę, nors žaidėme su viena stipriausių Lietuvos komandų", – sakė "Valk 494" puolėjas Harris Kollas.

Per abejas rungtynes "Kaunas Hockey" įvarčius pelnė Ilja Malaškevičius, Pavelas Pravila, Eduardas Čekmariovas, Remigijus Guoga, Vytautas Jagelavičius ir Kirilas Danilenka.

Baltijos ledo ritulio lygos trofėjus keturi klubai išsidalys gruodžio 18-20 dienomis Latvijoje, Rėzeknės mieste.

Neišvengė užkrato

Vilniečiai 3:2 įveikė "Everest" ledo ritulininkus (nugalėtojams įvarčius pelnė Aleksejus Kuveka, Povilas Verenis ir Laisvydas Kudrevičius), tačiau 1:3 nusileido varžovams iš Liepojos (rezultatą buvo sušvelninęs P.Verenis).

Tartu neįvyko "Valk 494" ir "Mogo" rungtynės – jos buvo atšauktos dėl teigiamų COVID-19 testų Estijos klube.

Vietas finalo ketverto turnyre užsitikrino "Hockey Punks" ir "Liepaja", o dėl kitų dviejų dalyvių, įvertinęs Tartu vykusių varžybų aplinkybes, spręs Baltijos lygos direktoratas.

Pabaigtuvės – Rėzeknėje

"Everest" ekipa – Estijos čempionato (5 klubai) lyderė, "Valk 494" – trečioje vietoje.

Latvijos aukščiausios lygos (7 klubai) pirmenybėse "Liepaja" – antra, "Mogo" – trečioje pozicijoje.

Lietuvos ledo ritulio lygoje (5 klubai) "Kaunas Hockey" (18 taškų) atsilieka tik nuo Elektrėnų "Energijos-Geležinio vilko" (23 tšk.), "Hockey Punks" komanda – trečia (14 tšk.).

Baltijos lygos trofėjus keturi klubai išsidalys gruodžio 18–20 d. Latvijoje, Rėzeknės mieste.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių