Pereiti į pagrindinį turinį

Būsimieji lietuvių varžovai dėl medalių nekovos

2009-01-23 14:59
Būsimieji lietuvių varžovai dėl medalių nekovos
Būsimieji lietuvių varžovai dėl medalių nekovos / ihf.info nuotr. Įsibėgėjo: pasaulio vyrų rankinio čempionate baigėsi pirmojo etapo varžybos.

Pirmasis pasaulio vyrų rankinio čempionato etapas baigėsi dviem sensacijomis - Kroatijoje iš kovos dėl apdovanojimų pasitraukė Ispanijos ir Rusijos rinktinės.

Pekino olimpiados bronzos medalių laimėtojai ispanai paskutines B grupės rungtynes 23:24 (15:14) pralaimėjo korėjiečiams, užėmė ketvirtąją vietą ir toliau varžysis tik dėl 13-24 pozicijų.

Ispanijos rankininkai - būsimieji Lietuvos varžovai 2010 m. Europos čempionato atrankos 7-osios grupės turnyre.

Į prizininkų gretas nepateks ir rusai, C grupėje 30:36 (14:15) nusileidę makedonams bei taip pat, kaip ir ispanai, likę ketvirti. Geriausiu atveju Rusijos ekipa užims 13-ąją vietą, bet tai bus prasčiausias pasirodymas per visą šalies rankinio istoriją.

Dėl medalių toliau grumsis Prancūzija, Vengrija, Slovakija, Kroatija, Švedija, Korėja, Vokietija, Lenkija, Makedonija, Danija, Norvegija ir Serbija.

Rezultatyviausių čempionato žaidėjų priekyje - trys pietiečiai: makedonas Kirilas Lazarovas - 53 įvarčiai, kroatas Ivanas Cupičius - 38 ir serbas Momiras Iličius - 31.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų