D. Rimkus: M. Pultaražinsko kovos stilius – eiti į priekį tiesiai, be mąstymo pulti

  • Teksto dydis:

„Seniai laukiu šios kovos. Noriu kovoti su Matu Pultaražinsku, nes jis yra man labai patogus kovotojas. Manau, kad jis yra labiausiai pervertinamas KOK kovotojas. Prisipažinsiu, noriu lengvos kovos“, – nė kiek neslėpdamas sako Dovydas Rimkus.

Kovo 14 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje jis turės galimybę įrodyti savo tiesą – „KOK’84 World GP 2020 in Vilnius“ turnyro ringe D. Rimkus pagaliau surems pirštines su klubo „Titanas“ auklėtiniu M. Pultaražinsku.

Ši kova turėjo įvykti praeitų metų rudenį, tačiau dėl patirtos M. Pultaražinsko traumos, ji buvo atidėta. Tada M. Pultaražinską ringe pakeitė lenkas Hubertas Dylewskis.

„Fighter House/Roger Gracie Academy Kaunas“ kovotojas prisipažino, kad prieš būsimą kovą su M. Pultaražinsku nė kiek nepergyvena.

„Mato kovos stilius – eiti į priekį tiesiai, be jokio mąstymo pulti, – sakė D. Rimkus. – Nejaučiu didelio stimulo stengtis alinti savęs treniruotėse. Manau, šios kovos baigtį nulems technika, judrumas, protas ir jėga“.

Kovotojas teigė, kad ringe pasistengs palaužti varžovą psichologiškai. „Noriu nuleidęs rankas lengvais smūgeliais, kaip Vasilijus Lomačenka, priboksuoti, kad po pirmo raundo jis savo treneriui pasakytų „Rimkenzo“ – pats geriausias, niekas negali jo nugalėti, baigiame šią kovą, nematau prasmės ilgiau būti ringe“, – kalbėjo D. Rimkus. – Aš vikresnis, mano kojų darbas kur kas geresnis, reach’as mano didesnis. Vis daugiau mokausi nenuspėjamų smūgių bei kombinacijų“.

D. Rimkus užsiminė, kad jam vis dar trūksta atsipalaidavimo ringe. „Norėčiau ir geresnio kojų darbo, – sakė jis. – Kai išmoksiu smūgiuoti „nuo kojų“ bei pastiprinsiu reakciją, manęs niekas nesustabdys. Ateityje, jei norėsiu, kad kas nors su manimi susikautų, pats turėsiu varžovams mokėti pinigus, nes niekas nenorės sutikti „Rimkenzo“ ringe“.

Ne vieną kartą įspūdingais šou prieš kovą žiūrovus džiuginęs kovotojas žada, kad šįkart taip pat laukia įspūdingas pasirodymas.

O paprašytas perduoti linkėjimus savo varžovui, D. Rimkus nevyniojo į vatą.

„Noriu, kad Matas stipriai pasiruoštų kovai, atiduotų visą save treniruotėse. Noriu, kad jis man padarytų kuo įdomesnę kovą, nes aš tikrai nenoriu jo nokautuoti. Jei taip nutiks, žmonės pagalvos, kad aš tik prieš skardines kovoju, – traukė pečiais „Rimkenzo“. – Linkiu treniruotis, treniruotis ir dar kartą treniruotis, nes tokį sparingo partnerį kaip aš, sunku surasti. O man surasti jo stilių imituojantį žmogų tikrai nėra sunku. Stiprybės, Matai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Artistas geras cia:DDD
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių