Pereiti į pagrindinį turinį

Daviso taurė: Ukrainos teniso rinktinės vedliu Vilniuje bus I. Marčenka

2015-09-08 17:16
BNS inf.
Ilja Marčenka
Ilja Marčenka / USA Today Sports nuotr.

Ukrainos teniso rinktinės kapitonas Michailas Filima antradienį paskelbė kitą savaitgalį Vilniuje Daviso taurės turnyro mače kovosiančios rinktinės sudėtį.

Ukrainiečius mače su Lietuvos tenisininkais į priekį ves 28-ąjį gimtadienį švenčiantis Ilja Marčenka (ATP-120), o komandos sudėtyje šį kartą, kaip ir buvo spėjama, nebus ilgamečių jos lyderių Sergejaus Stachovskio ir Aleksandro Dolgopolovo.

Kartu su I. Marčenka į Vilnių atvyks Denisas Molčanovas (28 metai, ATP-291), Vladislavas Manafovas (22 metai, ATP-443) bei Maratas Deviatjarovas (21 metai, ATP-461). Pastarajam tai bus debiutas Ukrainos nacionalinėje komandoje.

Lietuvos teniso rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius sako, kad net ir nukraujavusios Ukrainos komandos nuvertinti jokiu būdu nederėtų.

"Nors priešininkų komanda neteko savo lyderių, mūsų laukia sunkus išbandymas. Visi žinome, jog nepakeičiamų nėra, todėl manau, kad į faktą, jog neatvyks A. Dolgopovas ir S. Stachovskis nevertėtų žiūrėti per daug džiugiai. I. Marčenka puikiai pasirodė "US Open" varžybose, prieš tai vykusiame Vankuverio "Challengeryje" jis įveikė Ernestą Gulbį. Manau, kad komandos yra panašaus pajėgumo. Todėl labai tikiuosi, kad "Siemens" arenoje susirinkę žiūrovai taps tuo X faktoriumi, kuris stums mūsų vyrus į priekį", - sako R. Mugevičius.

Daviso taurės mače prieš Ukrainą Lietuvos rinktinė žais pajėgiausios sudėties - jai atstovaus Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius ir Dovydas Šakinis. Susitikimas rugsėjo 18-20 dienomis vyks "Siemens" arenoje Vilniuje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų