Pereiti į pagrindinį turinį

Debiutantai neprilygo favoritams

2008-10-28 09:00
Debiutantai neprilygo favoritams
Debiutantai neprilygo favoritams / AFP nuotr. Debiutas: K.Copely ir D.Stagniūnas "Skate America" varžybose liko aštunti.

Lietuvos šokių ant ledo pora Katherine Copely ir Deividas Stagniūnas JAV vykusiose dailiojo čiuožimo varžybose "Skate America" užėmė aštuntąją vietą.

"Skate America" debiutantai surinko 156,28 taško ir nuo geriausio savo rezultato atsiliko 6 balais. Amerikietės ir kauniečio duetas aplenkė tik Kanados porą Allie Hann-McCurdy ir Michaelą Coreno.

K.Copely ir D.Stagniūnas po privalomojo šokio buvo šešti, o už  originaliąją ir laisvąją programas teisėjai skyrė aštuntąsias vietas.

Nugalėjo pasaulio čempionai Prancūzijos atstovai Isabelle Delobel ir Olivieris Schoenfelderis – 187,64 tšk. Antri liko olimpiniai vicečempionai JAV atstovai Tanitha Belbin ir Benjaminas Agosto – 186,53 tšk. Trečiąją vietą užėmė britai Sinead Kerr ir Johnas Kerras – 180,20 tšk.

Lapkričio 20–23 d. Lietuvos atstovai dalyvaus 5-ajame Tarptautinės čiuožimo sąjungos (ISU) "Grand Prix" varžybų etape Maskvoje (Rusija).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų