Pereiti į pagrindinį turinį

E. Kropa tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose – penkta

2016-01-08 13:02
BNS inf.
Elžbieta Kropa
Elžbieta Kropa / Asmeninio archyvo nuotr.

Lenkijoje tęsiasi tarptautinės „Mentor Nestle Nesquik Torun Cup“ dailiojo čiuožimo varžybos, kuriose dalyvauja ir būrys Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtinių.

Pirmosios iš lietuvių savo pasirodymą penktadienį baigė jaunių merginų grupės čiuožėjos, o geriausiai iš Lietuvos atstovių pasirodžiusi Elžbieta Kropa surinko 111,25 balo ir užėmė penktą vietą.

Po trumposios programos E. Kropa su 43,00 balais buvo ketvirta, tačiau penktadienį jos laisvoji programa buvo įvertinta 68,25 balo ir garantavo tik septintąją poziciją.

Tai buvo vienas iš paskutinių E. Kropos jėgų išbandymų prieš 2016 m. pasaulio jaunimo čempionatą, kuris vyks kovo mėnesį Debrecene (Vengrija). Iki čempionato sportininkė dar dalyvaus varžybose Vienoje (Austrija), kurios vyks vasario pabaigoje. Elžbieta Kropa debiutuos pasaulio jaunimo čempionate, varžybų Torunėje rezultatas - puikiai nuteikiantis prieš artėjančias pirmenybes.

Šios amžiaus grupės varžybų nugalėtoja tapo rusė Jekaterina Kurakova (153,62 balo), aplenkusi po trumposios programos pirmavusią latvę Dianą Nikitiną (136,37 balo) bei trečioje vietoje likusią švedę Anastasią Schneider (121,04 balo).

27-ojoje pozicijoje po trumposios programos buvusi Greta Morkytė (79,94 balo) galutinėje rikiuotėje pakilo į 23-ą vietą tarp 33-jų varžybas baigusių čiuožėjų, o 28-oje vietoje po trumposios programos likusi Deimantė Kizalaitė penktadienį laisvojoje programoje nestartavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų