Pereiti į pagrindinį turinį

E.Daniūtė su naujuoju partneriu triumfavo Blekpule

2009-05-26 17:17
E.Daniūtė su naujuoju partneriu triumfavo Blekpule
E.Daniūtė su naujuoju partneriu triumfavo Blekpule / danceplaza.com nuotr. Sėkmė: E.Daniūtė su naujuoju partneriu A.Madonia laimėjo prestižines varžybas Blekpule.

Blekpule (Anglija) vykstančiame prestižiniame sportinių šokių festivalyje sėkmingai pasirodė Kauno „Sūkurio“ klubo auklėtinė Edita Daniūtė, profesionalės karjerą pradėjusi su nauju partneriu - italu Angelo Madonia.

A.Madonia ir E.Daniūtė laimėjo profesionalų „Kylančių žvaigždžių“ standartinių šokių varžybas, kuriose dalyvavo 157 poros.

Antrąją vietą užėmė Hong Kongui atstovaujantys rusai Aleksandras Žiratkovas ir Irina Novožilova, trečiąją - australai Matthew Rokke'as ir Anna Longmore.

2008-aisiais A.Madonia su latve Jelena Samuilova mėgėjų pasaulio taurės varžybose užėmė 2-ąją vietą. E.Daniūtė su Arūnu Bižoku yra laimėjusi pasaulio bei Europos standartinių šokių čempionatus.

Lotynų Amerikos šokių profesionalų „Kylančių žvaigždžių“ pusfinalyje šoko buvę „Sūkurio“ atstovai, daugkartiniai Lietuvos vicečempionai Vaidotas Škimelis ir Jurga Pupelytė. Jie su varžovais pasidalijo 8-12 vietas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų