Pereiti į pagrindinį turinį

G. Volungevičiūtė-Scheidt buriavimo regatoje išsaugojo šeštąją poziciją

2016-03-31 06:26
BNS inf.
Gintarė Volungevičiūtė-Scheidt
Gintarė Volungevičiūtė-Scheidt / Asmeninio archyvo nuotr.

Ispanijoje vykstančioje 47-ojoje „Trofeo S.A.R. Princesa Sofia“ buriavimo regatoje sėkmingiausiai iš lietuvių startuojanti Gintarė Volungevičiūtė-Scheidt su 37 baudos taškais po šešių įskaitinių kvalifikacinių plaukimų iš penkių „Laser Radial“ klasėje išsaugojo šeštąją vietą.

Trečiadienį penktajame plaukime ji finišavo tik 23-čia, o ketvirtąjį baigė vienuolikta.

Viktorija Andrulytė su 64 baudos balais pakilo į 44-ąją poziciją iš 50-osios, o Milda Eidukevičiūtė su 129 baudos balais tarp 84-ių buriuotojų yra 67-ta.

Naująja lydere tapo abu plaukimus trečiadienį laimėjusi danė Anne-Marie Rindom (16 baudos balų), lenkianti lyderės poziciją praradusią belgę Evi Van Acker (18 baudos balų) bei suomę Tuulą Tenkanen (20 baudos balų).

Vyrų „Laser Standart“ klasėje, kur bus išdalinti paskutiniai kelialapiai į šių metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes, trečiadienį trečią bei antrą vietas užėmęs Karolis Janulionis su 62 baudos balais po šešių plaukimų pakilo į 53-ą vietą, o Martis Pajarskas (60 baudos balų) yra 75-tas tarp 152-jų dalyvių.

Lyderiu liko Andrew Maloney'as (18 baudos balų) iš Naujosios Zelandijos, antrąją vietą užima kroatas Toncis Stipanovičius, trečią – norvegas Kristianas Ruthas (abu po 25 baudos balus).

Burlentininkų „RS:X“ (85 dalyviai) klasėje startuojantis Juozas Bernotas po šešių plaukimų su 72 baudos balais yra 36-as.

Pirmauja britas Tomas Squiresas (7 baudos balai), lenkiantis graiką Vyroną Kokkalanį (10 baudos balų) ir lenką Pawelą Tarnowskį (13 baudos balų).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų